perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lupa olla poissa töistä

Niin, ei sitä oikeastaan tarvitse lupaa olla poissa töistä  - sitä vain on ja tuntuu mukavalta poiketa esimerkiksi marjoja metsästämässä.
Näitä etsittiin
Ensimmäisessä paikassa oli jo tehty sadonkorjuuta - litran verran kuitenkin saatiin.
Ajelin sitten "hevon kuuseen" vieressä olevan suon huoltotietä pitkin ja kappas vaan, sieltä niitä sitten löytyikin - harmi että moni oli jo ylikypsynyt.
Enemmän kuin yksi yhdessä paikassa
Nyt tiedetään sitten mistä niitä haetaan lisää, nami nami eikä kerrota kenellekään - tietenkään.

Päivän päätin sitten leikkamalla ruohoa - säätiedot lupailivat sadetta, johon uskoin kun katsoin myös pilvi- ja saderintamakarttaa - nyt se on kohta puoli tuntia myöhässä. Ties vaikka jäi ihailemaan maisemia siellä Mikkelissä.

Eilen päivitin Aperture ohjelman, koko reilut 650 megaa - tuli se jouhevasti. Parhaimmillaan puski tänne päin n. 550-560 kB/s, keskimäärin noin 400. On se toista kuin tuo sadan luokka mitä aikaisemmin oli.
Tällä kehtaa jo lähteä lataamaan tuota 4 gigan tiedostoa eikä tarvitse lähteä esimerkiksi kirjastoon jossa on nopeampi yhteys.
Niin, se on tuo kohta tuleva Applen uusi käyttis - toki siihen saa varata muutaman tunnin. On se vain niin outoa ettei sitä voi enää ostaa levyllä.

Eilen tuli sitten posti setä pihalle ja toi paketin Soneralta. Se oli uusi antenni, nimittäin Digitan 450 verkkoon! Samalla tuli liittymäsopimus, €40/kk ja €130 liittymämaksu.
Tietenkin nostin asiasta metelin! En nimittäin ollut moista tilannut enkä kuuna päivänä edes tilaisi. Siellä pahoiteltiin kömmähdystä ja sanoivat että unohda koko juttu ja anna se antenni paketti sitten ensi viikolla asentajalle.
Että yhden megan kupari vaihtuisi samaan nopeuteen ja vielä pitäisi maksaa liittymisestä! Hinta ero €10 kuukaudessa - eikä se edes toimi täällä - 3G sentään pelittää ja nopeudet ovat aivan jotain muuta.

PS. Se vesisade taisi jäädä pidemmäksi aikaa ihailemaan Mikkelin uutta toria ja tulevien juhlien järjestelyjä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti