perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantai kevennystä

Käytiin Mikkelissä ostoksilla ja aluksi piti auto saada puhtaaksi talven kurasta ym.
Kun kevätaurinko tulee esiin tulevat myös kärpäset ym. näkyville surrailemaan ja autopesuloihin pitkät jonot. Neljäs pesula oli sitten se jossa oli lyhyempi jono joten nyt meidän "Ranskan Pastilli" on puhdas. Oma vesijärjestelmä ei vielä toimi autopesua varten.

Lidle on aina listalla kun käymme Mikkelissä - tuoretta leipää, siellä leivottua ja etenkin niitä "voisarvia" pitää saada. Samaten heidän pihvikarjan jauheliha on tasan tarkkaan sellaista mitä sen tulee olla, eikä siitä tule kuonaa ym. pintaa. Kilohinta noin €8 ja toissa päivänä kun ostin S-Marketista paistia jauhelihakastikkeeseen kilohinta oli melkein 12! Ja se oli pakko keittää ja kypsentää punaviinissä.

Ostettiin sitten reilulla alennuksella City-Marketista tehosekoitin. Kotona sitten katselin ohjekirjaa niin se olikin vain "smuuteille" ja sen sellaisille, ei esimerkiksi raasteille ja silleen.
JA kuten on, paketissa ei siitä puhuttu mitään. OK, se olikin tarkoitettu marjoille ja niistä tehtäville juomille. Mutta kuitenkin.

Samalla näin mielenkiintoisen tarjouksen, Logitech kovaääniset. Pistin ne sitten telkkariimme eikä pihaustakaan, OK. hyvin pientä ääntä kuului.
Kytkin sen sitten tietokoneeseeni - sama juttu, eli se oli risa, eli rikki! JA MINÄ olen se joka aina saa ne sellaiset kappaleet. Vasta uusi ostamani saha joutui huoltoon ja oli viikon reissussa.

 Sen tarjous oli jonkin verran alle €20, hinta oli kuitenkin hieman alle €40! Kiitos eukolle joka katsoi kuitin. Ensin luvattiin hyvitys ja sitten sen että saan rahat takaisin, koska laite ei toiminut. Nyt en sinne viitsisi ajaa kun matkaa yhteen suuntaan on sen sellaiset 40+ km.

Kävin sitten K-Raudassa kyselemässä uuden sahani perään. Se olikin tullut mutta Bosch ei hyvittänyt mitään mitenkään. Yritin uutta terää siitä paremmasta sarjasta ammattilaisille.  K-Rauta sentään lupasi hyvittää ostamani Bosch PROFESSIONAL terän kun ostin uuden DeWaltin. Se heidän "Professional" asiakas segmentti on harrastelijat ja sen sellaiset. Eivät ammattilaiset.  Saas nähdä miten se DeWalt sitten toimii. Siitä kommentteja sitten siinä toisessa blogissani, Kurren Puupaja.

JA ensi tiistaina tulee sitten autoon kesäkumit alle.

1 kommentti:

  1. Kaupassa pitäisi aina jaksaa lukea näiden koneiden selostukset, XD mutta eihän sitä tule tehtyä kuin silmäillen ja ylläreitä sattuu.
    Kevät tulee, mutta niin pahuksen hitaasti ja ainokaisina merkkeinä juuri tällaiset autopesulajonot.
    Aurinkoista viikonvaihdetta!

    VastaaPoista