maanantai 19. toukokuuta 2014

Viikonloppu meni eikä tietokonetta näy

On se vain kiireitä pitänyt - ja iltaa on sitten istuttu "terassilla" - toki tänään piti siirtyä sisätiloihin, ennen sitä täysin varjoisaan paikkaan. Aurinko porotti ja puolivarjossa oli sen 30 astetta.
Ruokailun jälkeen seitsemän aikoihin mentiin sitten uudelleen ulos - jo oli vilpoisempaa. Kuunneltiin YLE-Savon radiota ja nautittiin mukavaa juotavaa ja höpistiin eukon kanssa jonnin joutavia - toki asiaakin. Tuolit vastakkain ja hierottiin toisemme varpaita XD

Niihin kiireisiin on sisältynyt niin metsähommia ja runkojen vetämistä kasaan. Ja ennen kaikkea eri kasvualustojen kunnostamista ja möyhennystä puutarhassa. Monta kottikärrykuormaa maata jne.
Siinä se viikko viuhahti, enkä saanut puupajassani tehtyä muuta kuin sahata tolppia marjapensaiden ympärille - osa uusimista ja osa puuttui. Niitä on kait sen tusinan verran, siis marjapensaita.

Ja sitten tietokone juttuihin
Kyselin tänään Gigantista missä se uusi tietokone on. Kaveri sanoi suoraan että toimitukset on nyt hieman hitaita - kaikissa tuote osissa. (Onko heillä käynnissä hidastuslakko?)
Tilaus piti edetä eteenpäin 12/13 päivä mutta se tehtiin vasta 16. päivä, eli viime perjantaina. Joten saanen laitteen sitten viimeistään ensi perjantaina!

I Hope So...