maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lompakko ei repeä

Tuntui varsin oudolta kun katsoin numeroita joita sain aikaan tekemälläni simulointi ohjelmalla - jossa käytin Applen Numbers ohjelmaa.


Tein ensin osion jokaiselle metrille ja neliölle eri tasoissa,

sitten kutakin nimikettä kohden joita on, niille oman osion. Koolaus, eristeet, eri pintamateriaalit jne. Toki kaikki ei ole vielä viety kuten vesikaton eristeet ja pinnat, kattotuoli kyllä käyttäen 51x200x80000 kertopuuta. Suurimmat tuli kuitenkin tehdyksi.

En vielä merkinnyt alennuksia. Hinnat hain lähinnä, eli lähdearvot osoitteesta http://kauppa.taloon.com


Alustavat numerot yllättivät minut - ihan myönteisesti.

Mutta - kuten se on, kun lisätään nippelit ja nappelit alkaa hinta kohoamaan melkoisesti. Siitä on kokemusta.


Nyt tekemälläni arviolla saan aika lähelle sään ulkona pitävän suojan ja valmista sisälle, toki ei kaikkea. Se sopii suunnitelmaa rakentaa vaiheittain.


Sitä ennen lompakkoon tulee kuitenkin raiskaus

Säät alkavat lähennellä kevättä, joten on aika korjata tuota "Romulusta", yhdistelmä kaivuriani. Ensin mutkalle vääntämäni sylinterin varren. Sitten on muiden sylinterien tiivisteiden vaihto - muutaman euron juttuja mutta melkoinen työ.

Kun säät lämpenevät - sitten joskus ryhdyn hiekkapuhaltamaan vempaintani saadakseni sille uuden värin.

Jossain vaiheessa on veneeni pieni kevät remppa - ja ilmoituksen teko myyntiä varten. Niin paljon kuin haluankin saimaalla seilaamiseen - siihen ei vain nyt ole aikaa, ainakaan pariin vuoteen - joten Fisu menee myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti