lauantai 5. syyskuuta 2009

Joulu lähestyy v. 1

Niin, alkaa olemaan aika jolloin pitää ryhtyä miettimään Joulua, ettei käy kuten jokaisena joulua. Tulee kiire ja jopa paniikki ja voi olla että käy kuten viime jouluna sillien kanssa.

Ostin Mikkelin Kauppahallista erinomaista rasvasilliä - erinomaiseen (kalliiseen) hintaan ja kun tulin kotiin niitä ei ollut.
Lopulta päättelin että ne jäivät Anttilan kassalle. Oli pussi kädessä ja kun lähdin oli yksi pussi kädessä, sen minkä ostin ja se toinen jäi sinne kassalle.

Tiedän että saan ainakin "Reinot" - mutta olen jo koko vuoden vihjaillut - tänään viimeksi että haluan uudet urut.

Mutta kuten se on - vain "soittaja" tietää soittimensa ja soiton tuskan - kuten Dan Andersson on laulussaan (Spelemannen / soittoniekka) tuonut esille.

Kuvan urut olivat aikoinaan ihan OK - mutta eivät enää tänään. Kun ne aikoinaan ostin en voinut edes kuvitella että soitin tunnistaa sen voiman millä kutakin tangettia painetaan.
OK - on minulla sellainen vempain - mini kokoinen.

Mutta kun laiska olen ja mukavuuden haluinen tahdon taustat ja sopivan rytmin kompeilla mukaan nopeasti ja nykyinen paketti ei sitä tee.
Voisin rakentaa kaiken GarageBand avulla - toki jotain olen tehnytkin - mutta kuitenkin.
Tällaiselle harrastajalle tuo GarageBand on hieman työläs - ja esimerkiksi MacBook Pro koneessani ei ole riittävästi liittimiä kaikille hilavitkuttimille.

Joten - katotaan jospa joulupukki toisi haluamani ja Reinot sopivat hyvin jalkoihin - kunnes saan siihen uuteen peliin sitten jalkion - vai millä nimellä se nyt kulkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti