keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Uusia projekteja liukuhihnalta syliin

Kun istuu iltaa - kun lämpö viilenee iltapäivän plus 28 varjosta - kun myrskytuulet katosivat - kun kävelin tonttia ja totesin että ompa täällä tehtävää - projekteja tehtäväksi...
Ei ole myöhäinen ilta - kello noin 19 eikä kasvihuoneessa ole valoja
Kuva pihakeinusta jossa naatittiin iltaa eukon kanssa.
Puutarhaa kiertäessäni - alla yksi kuva yhdestä kohteesta, nimittäin "Japanilainen kvitteni" - se on menestynyt hyvin, meillä on niitä kolme. Niin ja yksi omenapuu kukkii jo. Se toinen jonka ostimme taitaa olla niitä Maanantai versioita.
Tästä tulee hieno hedelmä - harva sitä osaa hyödyntää, tuon Japanilainen kvitteni saattaa olla monelle ongelma
Sitten niihin projekteihin
Suihkulähde uusiksi
Projekti yksi, tai siis yksi monista. Siirrän tuon suihkun takana olevan kiven päälle ja voin laajentaa suihkua rutosti, todella laajalle ja samalla sen ääni kuuluu laajemmalle.
(Pumppu jää veteen, suihkupää siirtyy ylös ja letku väliin).
Verkkovene vesille. Lohi 510.
Projekti kaksi, tai siis yksi monista. Helsingissä yhdessä myrskyssä pohjaan tuli reikiä - olen ne paikannut - pientä putsaamista vielä ja maalit ja sitten vain järvelle - kuhaa ym hakemaan. Pitää sitä kalaa olla pöydässä!
Päivävarjo säpäleiksi
Projekti kolme, tai siis yksi monista. Pilvetön taivas - kova tuuli ja kun olin hölmö nostin varjon ylös saadakseni jotain minun ja auringon väliin.
Tuli tuulen puuska - hieman suurempi ja hups .... palasiksi meni.
Nyt sen on puupajassani jossa liimaukset kuivuvat. Uskon saavani sen vielä kuntoon.

Niin - ja eukko joka istutti vaikka mitä puutarhaan huusi siitä minulle - "JA UUTTA EI OSTETA"! Oli nimittäin varoittanut minua sen nostamisesta aikaisemmin - en vain uskonut  - ja niin sinä sitten kävi.
Huusin takaisin (kova tuuli) - ja tästä ei sitten enää keskustella!

Ikuisuus projekti
Projekti neljä, tai siis yksi monista - ja se ikuisuus projekti. Kuntoilua muutoinkin kuin vain palkkeja nostamalla ja tiilejä muuraamalla - tai keinussa istumalla - niin ja koiraa taluttamalla muutama sata metriä.
Pientä jumppaa kaksipyöräisellä jalkarattaalla olisi tarkoitus, joitakin kilometrejä vaikka aluksi - vaihteita nuo 24 josta valita.

Ja jos joku ajattelee että nuo projektini loppuivat edelliseen - voi siunatkoon - ei alkuunkaan - koska edellisessä ei päästy edes alkua aloittamaan, :-D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti