maanantai 22. elokuuta 2011

Ajamista kerrakseen ja purku ongelmia.

Aamulla Stadiin - K-auto sieltä - ja sitten Turun puoleen ja sieltä Lohja-Nummela-Hyvinkää kautta takaisin.
Euro Rentin Mersu, musitaakseni 43 m3
Matkalla takaisin alkoi satamaan ja laitoin pyyhkimet päälle - eivät toimineet ja noiduin. Katsoin sitten oikeanpuoleista vipua - tutut symbolit - katsoin sitten vasemman puoleista, myös tutut. Vasemmal sain pyyhkijät päälle ja oikealla oli vakionopeussäädin!
Kun sain sen päälle ajaminen olikin todella mielekästä - jalat ristissä ja vaikka missä.

Nummelassa poikkesin poikani luona ja hain vanhat valaisimet jotka olisivat menneet kaatopaikalle - nyt ne saavat uuden paikan mitä valaista.
Vanhat valaisimet
Siinä niitä on, mökin seinään ja ulkovalaisimet pihalle tolpan päähän.

Sitten oli kuorman purku. Euro Rentillä ei ollut pumppukärryä, joka on outo asia - kuorman sain päälle ja kotona ajattelin kietaista köyden lavan ympäri ja vetää se ulos - ei mennyt kuten ajattelin. Omasta kärrystä olen tehnyt sen 500 kg kuormalla ja toimi hyvin. Nyt oli kevyt eriste kuorma eikä lava kestänyt alkuunkaan - hajosi kuin paperi tiikeri!
Eristepakkaukset pihalle kuin helminauhana
Sain ne kuin sain lopulta ulos - pihalle, ei kuitenkaan kuten ajattelin. Koostan siitä savotasta videon kunhan ehdon - ja kuvia kuormalavoista ja niiden naulauksesta - sentti, siis 10mm läpi alla olevaan palikkaan.
Niin, ja jouduin maksamaan niistä kuormalavoista kympin kappale eli € 60 - jumalaton hinta puulle! Ja ne ei muuhun käy kuin poltettavaksi, säpäleiksi kun menivät.

Kun kuorma oli purettu kello oli 20.30 ja ajettua tuli noin 900 km. Aamulla 03.30 ylös että ehdin Hesaan ajoissa. Ylihuomenna nukun hieman pitempään.

3 kommenttia:

  1. Ei ole ihme, että poikasi ja monet muutkin käpyvalaisimen ostaneet raijaavat ne kaatopaikalle.

    Valoa niistä tulee juuri senverran, ettei törmää pimeässä lamppuun.

    Älä laitakovin lujasti kiinni kun ensikesänä teet kaatopaikkakuormaa.
    ;-)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Katotaan sanoi sokea kun ... eri versioita...
    Osa lampuista on mielestäni komeita seinään laitettavia - ja ne "kävyt" eivät oikein kunnolla valaise, muistan pojan pihalta - mutta luovat "tunnelmaa"...

    VastaaPoista