torstai 10. tammikuuta 2013

Tuunailuihin muutaman päivän lykkäys

Vuosi vaihtui ja alettiin pääsemään nk. normaaliin päivärytmiin. Siivoilin pajaani pari päivä ja rakentelin purunpoisto systeemejäni, ja lisää piti vielä tänään tehdä.

Oli sitten syy laittaa haalarit päälle ja ottaa moottorisaha esille. Piti pilkota hieman pidempiä puita poltettavaksi ja yhden vaahteran tyvi pajaan aihioiksi sorviin.

Vaahteran tyviosa sahattavaksi
Kun pätkäisin vasemmalta osan nostin sitten oikealla kädellä runkoa uuteen paikkaan ja kuinka olla, oikean käden sormi jäi rungon ja sahapukin väliin, keskisormi. Sattui mahottomasti ja jatkoin sahaamista.
Sitten tuntui hanskassa että ikään kuin sormesta puuttuisi pala. Otin hanskan pois ja totesin että on se vielä jäljellä ja että verta tulee. Katkaisin vielä pari pätkää ja menin sisälle.

Ensin talouspaperia sormen ympärille kun siitä valui verta. Paikattuani sormen ja vaihdettuani vaatteet ajattelin poiketa terveyskeskuksessa - näyttämässä jos jotain suurempaa olisi tapahtunut sormen päätyyn.

Lähdin sitten autolla, nihkeästi liikkui ja huomasin että jarrut olivat jämähtäneet kiinni. Ei siitä ajamisesta sitten mitään tullut ja palasin kotiin.
Katokseen sitten lämmitin sulattamaan peräpäätä ja lopulta jarrut vapautuivat mutta varoitusvalot jäivät päälle. ABS ja sutimisen esto ja se ajonvakautus näyttivät punaista. Myös ajotietokone ilmoitti ongelmista.

Soitin sitten huoltoon josta sanottiin että se saattaa nollata itsensä, ellei niin he tekevät sen sopivassa välissä.

Että sellaista täällä, nain vuoden aluksi :-(

Niin ja ei sillä sormella nyt muutamaan päivään mitään tee. Se kun näyttää nyt olevan joka paikassa tiellä tai tökin sitä.

4 kommenttia:

  1. XD *reps* nauroin vedet silmissä ...
    tunnustukselliselle kirjoitusvirheelle.
    Pakko käydä pyyhkimässä silmät, jotta saa naaman vakavaksi.
    Toivottavasti sormi paranee pian!
    P.s olehan varovainen kylillä sen keskisormen kanssa ;o)
    P.s.s hankin sen kameran tänään pikku-ukolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se mukavaa että saa "vielä" ihmiset nauramaan :-)

      PS. Ja muista laittaa sitten pikku-ukon teoksia näytille XD

      Poista
  2. Totisesti minä teille näytän.
    P.s. toivoisin suupielet ylöspäin

    VastaaPoista
  3. Sormi on parantunut - tai tiedä sitten.
    Nyt noin -30 asteen pakkasessa se "jäätyi" hetkessä, siis partissa minuutissa - ja se teki kipeää pitkään vaikka mitä tein!

    Olin aivan äimän käkenä siitä! Miten se voi olla mahdollista!

    VastaaPoista