torstai 11. heinäkuuta 2013

Uutta savua ulos...


Hälytyksiä on ollut valtakunnallisesti jo pari päivää, tässä zsitten hieman lisää siihen....

Alla oleva on nyt hieman niin kuin "pakko pullaa"...  ei ihan itseäni...

Nyt aluksi musiikkia jota kuuntelen, Mozartia; nyt Symphony # 40 in G minor, vaikka tästä Georgiasta. Omani on levyltäni ja siten ei "sieltä". 
Ja siitä alkoi "savuaminen" kuten Vihtavuoressa.

Lauloin nimittäin sen melodian kulkua johdatellen omilla sanoillani uutta, keksityillä sanoillani siis (kuten usein teen) eukolleni "sinä RAKAS" ja hän kuuli sen jostain syystä "sinä VARAKAS" ! - Ja siitä tuli todella mainio "Hula-Ba-Loo".  Hänellä kun on todella suurempi eläke mitä minullla on.  Joten hän on "todella varakas" - vaikka lauloin vain "rakas".

Siitä tuli sitten todella "juttua"  (hauskuudella ja silleen)  sitten- vaikka puolustauduin….. ja sanoin että hän todella KUULI sen väärin….! Ja esitin  sitten uusia lauluja(ni) avukseni.... --- OK. Me nukutaan todella edelleen yhdessä ja rauhassa iltapusujen jälkeen :-D

Imitointeja
Olen uudelleen ja uudelleen imitoinut kaikkea yhdessä ja erikseen jo vuodien ajan ja tänään viimeksi Jutta Urpilaita jopa niin että eukkokin innostui.

Tästä innostuneena saatan nyt sitten hankkia vihdoin ja viimein sen "kunnon" videokameran, kaukosäädöllä - - - eli alkuunkaan sellaisen johon minulla on varaa - kuitenkin sellaisen joka toimii ja tekee sen minkä sen pitää - johon rahaa olisi. Merkki Canon.  itse asiassa sellaiseen ei alkuunkaan olisi varaa senttiäkään - kun on tämä rakennuksen remontti käynnissä  - eläkerahoilla-mme.

Mikäli niin tapahtuu - että sellaisen hankin avaan uuden Video Blogin - vaikka nimellä Kurren Satiirit. Tai silleen. 
Niitä minulta löytyy vaikka heti pää uutisten jälkeen ja totuus / tulkkaus kaiken sanomisten jälkeen tuleekin sitten esiin kaikille kansan kuulijoille / lukijoille esiin se toinen totuus - tulkattuna. :-D

Ja jos siitä tulee hitti - eli katselojoita jutuilleni saanen Googlelta rahat takaiosin siihen kameraan noin puolessa vuodessa tai silleen.
Ja viimeitään silloin pitänee aktivoida tuo Naamakirja, eli Facebook.

PS. Juttua on tulossa siihen mitä täällä on tehty sitten Juhannuksen jälkeen - valokuvilla.
Aamulla jää yleensä kone avaamatta ja monesti se on jäänyt avaamatta myös illalla. 
Mitä sitten säätietoja on katsottu ja siihen se on sitten jäänyt.

Mieluiten iltaa viettäen rentoutuen uudella kuistilla kovan päivän jälkeen ja sitten nukumaan kuin istua iltaa tietokoneen ääressä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti