torstai 8. lokakuuta 2015

Ollaan taas oltu, sano poliittisesti aktiivisia,

Kirjoitin muutaman kommentin HS juttuun kun PS puolue tipahti vesiesteeseen ja muut menivät yli ja sivuilta ohi.

Avaus:
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat ns. rintamakarkureita?
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat rettelöitsijöitä joilla ei ole selkärankaa kantaa poliittinen vastuu maamme tilanteesta?
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat kuten grafiitti maalareita yön pimeydessä, mummojen potkijoita, öykkäreitä jne.?

Kuvaako tämä kansakuntamme demokratian tilaa, siis kansalaisten mieltymyksiä? 

Juttu 1:
En ole niinkään Perussuomalainen vaikka olenkin heitä äänestänyt ns. paremman puuttuessa.
Tuleva äänestyskäyttäytymiseni ei tässä esiin tulleessa tilanteessa perustu siihen mitä "Soini & Kumppanit" PS puolueesta ovat tehneet ja sanoneet. Uskon heidän toimineen parhaalla mahdollisella tavalla kun huomioidaan valtakuntamme tila - kun taseet on nähty ja viivan alla on miinusmerkkinen luku ja se on iso joka vain kasvaa.

Se mistä otan herneet nenääni ovat nuo jotka ovat kyseistä puoluetta äänestäneet ja heidän takin kääntö. Sekä tiettyjen pikku-kuppi-kuntalaisten esiintulo ikään kuin he johtaisivat puoluetta, kuten tuo 3. puheenjohtaja joka Vanhan Testamentin aikaan oltaisiin ajettu yhteisöstä ulos ja kivitetty hengiltä.
He haluavat Kalifiksi Kalifin paikalle, nuo Ahmed Ahneet. Ja se jos mikä johtaa PS puolueen tuhoon.

Täten vaihtoehdot käyvät vähiin ja RKP pääsee taas hallitukseen kuten Kristilliset kun Punamulta alkaa laittamaan maatamme järjestykseen (kuten ennen ja sitä me nyt maksamme); velkarahalla, AY-liikkeen talutusnuorassa - ja luottoluokittajat arvioivat maamme luotettavuuden vuoden parin sisällä Kreikan, Portugalin ja muiden tasolle.
Ja silloin maamme menee konkurssiin, myös jokainen "duunari" jolla on asuntovelkaa. Eli nyt jos milloin on aika laittaa mökki myyntiin kun sille voi vielä olla ostajia ja maksaa velat pois.

Suomalainen ei omastaan anna minkä ovat saaneet, eivät edes tuhkia pesästä, arinan alta. Eikä edes PuuCeen paskoja, ne kun ovat omat vaikka käyttöä ei niille olisi.

Juttu 2:
On puhuttu ja todettu etteivät viime vuosina, vuosikymmeninä koulunsa päättäneet ymmärrä yhteiskunnastamme mitään. Hyvä mikäli erottavat Presidentin Pääministeristä ja Eduskunnan Puhemies on outo juttu.
Entä Parlamentarismi, puhumattakaan Eduskunta? Se on heille täyttä utopiaa.

Sitaatti: "... SAK:n, (joka edustaa pieni- ja osin keskituloisia palkansaajia)..."

Kysyn mikä taho johtaa Suomea, Perustuslain valtuutuksella? Se ei ole SAK, se ei ole EK. Heillä ei ole mandaattia siihen.
Yksi suurimmista ongelmista rakentuu juuri noiden nk. edunvalvonta tahojen kautta - ja se jolla on Perustuslaillinen oikeus tehdä päätökset ja johtaa maatamme käsketään vaikenemaan ja tekemään miten he asiat näkevät ja kokevat.

EK manipuloi juttujaan Kokoomuksen, RKP:n ja Kristillisten kautta ja SAK (ja sen liitot) Demarien sekä Kommunistien, nyt myös Vihreiden kautta.
He johtavat maatamme ja Eduskunta on vain marionetti joka tekee mitä käsketään - ilman vastuuta - ja samalla Perustuslain vastaisesti.

Jotta tämä maa saataisiin takaisin minne sen pitäisi kuulua, kansalaisten hyvinvointiin tulee noiden nk. edunvalvonta järjestöjen valta karsia, ei karsi, vaan lopettaa.