keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Nyt tuntuu että mökki on kaatumassa ja perustukset pettämässä

Kevät tulee nyt sellaista vauhtia että ihan hirvittää!

Ennen kuin olen saamassa isommat puut metsästä kaadetuksi ja karsituksi - siis pientä harvennusta pieneltä alueelta - sitten vedettyä ne tien varteen, toki traktorilla....
... niin jo painostaa hätäinen uhka päälle siitä jota sanotaan puutarhan myllerrykset, ja meillä se on aika iso alue. Hiekkaa ja multaa kuten lehmän sontaa (hyvin palanutta) kottikärryllä  sinne minne kuuluu mennä, ne toki sotken nyt vuokra koneella, en talikolla ja lapiolla.  Ja sitten vaikka mitä, on paljon muutakin, ja lista on pitkä kuten nälkävuosi ja raskas.

Ja taloremonttia ennen kesähelteitä, enne Juhannusta, hikistä puuhaa niin että voin joutua hakemaan taas olkapäähän kortisoni piikin,... ja sitä työtä on - sanoo ainakin eukko "että pitää saada valmiiksi" - ja silloin se on vain tehtävä.

Ja ihan pisti sitten tänään vallan huippaamaan, kuin lattia alkaisi keinumaan jalkojen alla kun sitä kaikkea ajattelin pajassani ja tajusin sen suuruuden kuten laajuuden - ja puupajastakin pitäisi saada valmiita tuotteita esille - myytäväksi. Tilauksia tehdyksi...

Tohinaa ja tekemistä on ollut jopa niin että olen vallan kerta kaikkiaan unohtanut valokuvata mitä olisi pitänyt. Tämä Ukko Tonttu alkaa varmaan kohta hyväksymään sen että alan olemaan vanhempi mitä oletan.

Mutta, kyllä se tästä - ja ainakin tulee jotain kirjoitettavaa tänne ja valokuvia - mikäli muistan kuvata - tai eukko. Kameroita on nyt riittävästi.