lauantai 26. heinäkuuta 2008

Takaisin Blogin pariin

Hieman päivityksiä
Alakuvassa osa pihaa suuren putsauksen jälkeen. Kasa Kotkan siipi saniaisia, joiden juuret ovat kuin suuret ananakset ja uusi nurmi ennen ensimmäistä leikkausta. Keskellä alkutilanteita ja ASDL asntajia töissä.

Sain parikin kommenttia blogistani jota en ole päivittänyt. Vastasinkin etten arvannut kenenkään lukevan näitä.
Sisäremontti sai jäädä ulkotöiden takia, joita onkin riittänyt. Toki sisätöitä on tullut tehtyä.
Nyt kun olen onnistunut vihoittamaan olkapääni onkin perusteltua välillä huilata, ja vaikka päivittää blogia. Ja, saatuani uuden koneen, MacBook Ron voin kirjoittaa vaikka ulkona keinutuolissa.
Alkujaan asensin keittiönkaapit ym tuleviin paikkoihin ja saatoin laitteet ym toimintavalmiiksi, kuten vedet ja viemäröinnin. Muu työ sai jäädä odottamaan.

Jokin viikko sitten ryhdistäydyin ja paneuduin keittiön uudistamiseen. Siirrettyäni kaikki kaapistot ym sivuun saivat vanhat kovalevyt siirtyä kierrätykseen ja saatuani hirret esille oli aika suoristaa seinät. Kun se oli tehty oli aika levyttää. Katosta lähti vanhat halteksit ja tilalle tuli uusi. Lattian matto sai jäädä ja päälle tuli laminaatti.
Kummastakin materiaalista ja työstettävyydestä omat kokemukseni tuonnempana. Myös kaakeleista.
Keittiöstä on vielä osa tekemättä, vanhan puulieden puoli, ja katossa oleva ilmastointi putken peittäminen. Siitä tulee ulkoisesti kuten parru johon on asennettu halogeeni valot.

Välillä tein muitakin juttuja, kuten kaivuu hommia tontilla. Putsasin metsän kulmaa jonne varastoidaan tukkeja ja kun ne on ajettu pois, kesäksi tehdään laajempi puutarha. Suuret ja pienemmät kivet "maisemoidaan".
Taaemmaksi tontille kaivoin noin 70 metriä ojaa kuivatakseni erään notkon. Ajatuksena on kaivaa sinne lampi ja sille pato veden pinnan korkeuden säätelyyn. Lampeen tulee jatkuvalla syötöllä kirkasta vettä, joten siitä tulee myös uimakelpopinen.

Mutta nyt lähdetään "Kirkolle" ostoksille ja katsomaan jotain paikallista "Metsäkansan" karnevaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti