sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukuu aluillaan

Joulukuu alkoi kunnon pakkasilla. Päivä tolkulla noin 20 miinusta, parhaimmillaan 22. Lämmityskustannukset ovat vielä kohtuuden rajoissa mutta, niin mutta.

Olin ostanut aikaisemmin uuden ulko-oven, ja taas se osoitti ei toivottuja ominaisuuksia. Yksi on se että se ei oikein ole sellainen ulko-ovi  joka pystyisi pitämään kovat pakkaset ulkona, ja sitten se toinen ominaisuus.
K-Raudan Cello ulko-ovi
Kuten kuvasta näkyy ei K-Raudan Cello sarjan satasia maksanut ovi ja sen 3-kerros ikkuna oikein toimi pakkasilla!
Ulkoeteisessä, vai miten sitä nyt kutsutaan tulisi olla + asteita, ainakin muutaman asteen verran. Miinukselle meni kun en ole asentanut lämmitystä - vielä. 
Mutta ei sen pitäisi noin olla!

Puiden hakkaamisen ja sisään kantamisen kanssa on ollut pientä touhuilua päivittäin ja muuta pientä askaretta. Tänään sain pihavalot toimimaan, jossa käytin roikkaa kun maakaapelit jäi asentamatta.
Valot syttyvät ja sammuvat kauko-ohjatulla systeemillä. Ei paha :-)
Eilen oli mukava vieras, siis vieraita kun tytär perheineen poikkesi kylässä matkallaan pohjoiseen päin. Ja kaiken kruunasi tuo "prinsenssa" - veikeä pieni tyttö :-)

Pari päivää on nyt kulunut puupajassani ja jouluun asti siellä sitten puuhastelen josta lisää toisessa blogissani http://kurrenpuupaja.blogspot.fi/2012/12/puupaja-kayntiin.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti