sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Ero EU:sta? Kyllä!

Energiatodistus myös autotallille / katokselle ovella. 

Kun luin tuon jutun että autotallistakin pitäisi tehdä energiatodistus niin mieleen nousi heti että nyt on aika erota EU:sta, tämä jotenkin katkaisi oksan(i).

Olen ajatellut uutta "autokatosta" ovella. Sääsuoja ilman eristeitä.
Kun siihen laitetaan mukaan varasto pienkoneille, polkupyörille ym. jne. 50 neliötä menee rikki.
Ja lattia on soraa, maalattia, Ei lämmitystä, vain sää ja varkaus suoja. Ja sille pitää sitten hankkia energia todistus?
Entä mitä seuraavaksi? Todistus puupajalleni piharakennuksessa ja puuliiterille? Entä vanhalle maakellarillemme?

Kun eukon kanssa asiasta sitten juteltiin hän sanoi että jospa kannatetaan sittenkin Paavoa, ensin ero Eurosta ja sitten EU:sta ja maksetaan sitten enemmän korkoa lainoistamme - so what. - Nyt vain menee jo älyttömyyksiin koko juttu.

Olin heti samaa mieltä hänen kanssa - jospa se Paavo Väyrynen onkin lopultakin hiffannut kultaisen tien mitä kulkea - ja se ei ole EU tie eikä Euro tie.

Kun muistellaan miten me sinne EU jäseneksi jouduttiin niin se oli yhden epäpätevän hallituksen ja Eduskunnan päätös.

Paljon pienempikin asia liitetään perustuslakiin - mutta ei tätä kun Suomi liitettiin sellaiseen yhteisöön ja lakien alle kuten EU.
Sitä ei katsottu aiheelliseksi rinnastaa Perustuslain alaisuuteen - valtiomme oman ns. itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden muutokseen. Vain 70 vuotta siitä kun taisteltiin itsellemme itsenäisyys ja suvereenisuus.
Nyt kuitenkin tässä "Sote" sotkussa kuntien itsemääräämisoikeutta ym. torpataan, eli Sipilän kolmikon tahtoa nurin vedoten Perustuslakiin - eli että kunnilla on oikeutensa.

Entä mikä oli oikeus kun kokonainen valtio nimeltä Suomi liitettiin suvereenisesti EU liittovaltioon (tulevaan)? Missä oli Perustuslaki ja oikeus? Oikeutta ei ole koska meillä ei ole Perustuslaki tuomioistuinta.
Sellainen toki on - narri juttu jota johtaa aina vallassa oleva puolue ja sen mandaatilla. Ei se itseään aseta eikä salli asetettavaksi syytteeseen mistään.

Ei ollut kansan äänestystä. Ei Perustuslakimuutoksen muutos järjestystä, eli kahdet vaalit....?
Siten liittyminen lakiemme mukaan EU liittoon on laiton.

Joten - nyt täytynee miettiä jospa käännetään kelkkamme kohti "pois" EU:sta ja se olisi sitten  Paavo Väyrysen linja... jota kukaan muu ei tee, ei ainakaan yhtä tehokkaasti...

En ikinä olisi uskonut edes ajattelevani näin - myönteisesti miehestä jota todella inhoan - Paavo Väyrystä - Tehtaankadun puudelia.
Ja kun sen nyt sanoin en yllättyisi että koko tuo Paavon juttu on itse asiassa masinoitu Moskovassa ja Paavo on vain heidän "puudeli"... mutta kuitenkin - Ero EU:sta on paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti