tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kansanäänestys ja Edustuksellinen demokratia?

Kansanäänestys sopii hyvin kun kysytään vaikka mikä olisi kansallislaulu tai kenelle patsas, entä talvi- ja kesäaika.

Demokratian kehto?
Demokratia on itsensä suurin vihollinen joka tulisi kieltää
Kansanäänestys ei sovi koko valtioon, sen asukkaisiin vaikuttavin asioihin, ei alkuunkaan ja sellainen tulisi kieltää perustuslaissa.

MUTU osaamisella ei voi päättää isoista asioista kuten meillä nyt aiheista NATO, EU tai maamme valutasta.

Meillä on edustuksellinen demokratia, jossa äänestäjät valitsevat edustajia, joilla on valtuudet tehdä päätöksiä. Keskusteltuaan asiantuntijoiden kanssa, jossa monet asiat ovat myös salassa pidettyjä jotka on huomioitava kun tehdään päätöksiä - he sitten esittävät hallitukselle kantansa joka sitten esittää sen Eduskunnalle.
Sen on ja tulee olla se marssijärjestys. Se ainoa.

EU ja EURO eroa vaativat Tynkkyset ja Hömppöset sekä Väyryset eivät kykenisi esittämään jatkoa, ohjelmaa sellaisen toteutuessa, miten toimittaisiin mikäli heidän toive toteutuisi, kuten eivät Brexit asiaa ajaneetkaan kyenneet tekemään. Briteissä hypättiin lentokoneesta ja kielekkeeltä ja sitten vasta huomattiin että laskuvarjo puuttuu.

Devalvaation (kuten Väyrynen ja muut vanhan kaartin Kepulaiset) kannattajat ovat velattomia, ei ole asunto eikä opintovelkaa. Tai he jotka devalvaatiota kannattavat ovat hyvin toimeen tulevia patruunoita joille korkojen nousu on vain hyvä asia, etenkin pankkiireille sekä rahoittajille.
Kansalle lainan saaminen asuntoon, autoon jää utopiaksi, luottokorttien korko nousee rajusti, kaikki päivittäistavarat ja muut nousevat koska kuta kuin kaikki on tuonti tavaraa palkkojen laskiessa.
Siinä sahataan oksa poikki jonka päällä istutaan, oksan väärällä puolella, sen joka tulee putoamaan. Sellainen toiminta on tyypillistä tietyille ihmisille kuten anarkistit, vasemmistolle, monelle vihreälle, ja tietenkin melkoiselle osalle Perus Suomalaisia joiden joukossa kaksitoiminen Tynkkynen johtaa omaa orkesteria. Unohtamatta seksuaalivähemmistöille, tasa-arvo tyypeille, moraalittomille omaan napaan katsoville idiooteille.

Antaisitko varallisuutesi, omaisuutesi, terveytesi, koko tulevaisuutesi, lastesi (mikäli niitä on) tulevaisuutesi em. vastuulle puuttumatta mitenkään asiaan? Alistuisitko vegaanien ohjeistukseen mitä saa ja ei saa syödä? Tai elämään ja toteuttamaan vain tietynlaista "tasa-arvoista-sukupuoli-neutraalia" elämää? 
Nyt dubataan vanhoista elokuvista kirosanat ja sutataan tupakat pois - tulevaisuudessa ns. epäsopivat ja sen sellaiset vanhat julkaisut sensuroidaan arkistoihin, pois kansaa turmelemasta. Sikari sopii haarojen väliin vaan ei huulien väliin, eli Clintonit on OK vaan ei Castrot.

Kun sellaisia kuhisijoita on kuten herhiläisiä, paarmoja ja muita ötököitä kesällä, jotka pitävät mekkalaa, touhuavat omiaan pistäen ja purren niin nouseehan siitä pian vaikutusvaltainen "enemmistö" mutta kylmän tultua niitä ei enää näe eikä kuule. Kun tuollaiset ovat aktiivisina auringon paisteessa joku voisi olettaa niiden toimivan yhdessä, kuten nyt esille tulleessa EU ja EURO ero jutussa.
Vastuuntuntoiset kansalaiset tulisi aktivoitua ja laittaa heti alkuun este moisen hölmöyden, idiotismin etenemiselle ja muistaa seuraavassa vaalissa kysyä itseltään ketä äänestävät, yli puoluerajojen. Harmi että Persut on tämän jälkeen historiaa, etenkin kun Tynkkyset pääsevät valtaan. Ja vasemmisto Andersonin johdolla tulee ajamaan Lokomotiivinsa päin vuoren seinämää kun eivät muista / tajua että se tunneli on jäänyt louhimatta.
Kepu kutistuu vanhan Kepuliiton kannattajiin jotka pirtin pöydässä kiroilevat, mitä kiroilevat ja muu porukka vaihtaa puoluetta kun eivät jaksa omaansa nostaa ylös kuivumaan Väyrysistä ja uskovista hihhuleista. Kepu tekee nyt itselleen sen "Kepposen" josta kirjoitin joitakin vuosia sitten (Kirjoitettu 7.10.98). PS. Siitä viimeinen jae tämän loppuun.

Tyhjästä on huonoa nyhjäistä

Suomen vaihtotase on rajusti miinuksella koska omaa tuotantoa meillä ei ole tai on olematonta, emme edes enää omista tuotantolaitoksiamme. 
Konsultitkin kuten projektijohtajat  valitaan ulkomailta kuten Länsi-Metro jutussa.

Suomi valtio on lainannut rahaa ulkomailta jota on sitten levitellyt osittain kansalaisille eri muodoissa, siltahankkeissa, eri Sote jutuissa, avustuksissa ja tukiaisissa. Ja kansa on sitten saatuaan rahaa ostaneet mitä ovat ulkomailta jonne se raha on sitten kadonnut. Ja se summa on sitten myös heikentänyt vaihtotasettamme.

Devalvaation jälkeen kaikki tuontitavarat kallistuvat, raaka-ainet, teräs, sen eri jalosteet, koneet, laitteet, kulkuneuvot, maatalouden investoinnit. Kaikki. 
Ennen meillä oli omaa tuotantoa jopa radiot, nauhurit, televisiot, puhelimet, polkupyörät ja mopot, kattilat lautaset kupit jne. Nyt ei mitään, ei mitään. Ja mitä on tuskin on enää suomalaisessa omistuksessa.

EU tukia ei enää olisi käytettäväksi ja Suomi Valtion kassa olisi tyhjänä, etenkin kun vientiyritysten voitot menevät ulkomaisille pääomasijoittajille eikä rahaa siirry verojen muodossa valtiolle sen menoihin. Valtion ja kansalaisten rahat kyllä kerätään, kiitos nyt tehtyjen päätösten seurauksena.

Joka edellisen veropolitiikan ja omistamisen kieltää ei tiedä mitään, ei ole seurannut tapahtuneita kun suomalaisen yrityksen omistaja ulkomailla "lainaa" esimerkiksi pääomaan, investointeihin rahaa ja korkealla korolla, todella korkealla. Eli lainaa itse itselleen huippu korolla.
Kun tulee verojen maksun aika rahaa veroihin ei enää ole ja mikäli on, se on lillukan varsia ja kerätään eri keinoin lisää rahaa valtiomme kassasta omaan. Ja taas vaihtotaseen kurat saavat lisää paskaa ja paksuutta.

Suomi valtiona ei enää saisi rahaa millään ns. halvasti, ei alkuunkaan. Kun sen kassavarat ehtyvät, kun verojen saanti rajoittuu suoraan verotukseen ALV:n muodossa, tupakka- ja alkoholiverossa alkavat seinät kaatumaan kun vielä palkkaa aletaan verottamaan entistä enemmän unohtamatta kiinteistöveroja ja uutta devalvaatiota, kun saman aikaisesti yritykset jotka omistavat Suomen eivät maksa mitään siirtäen voitot, kerätyt rahat omaan laariinsa.

Ainoa joka porskuu ja laulaa voitonlauluja on metsäteollisuus jonka raaka-aineet tulevat maamme metsistä ja se myydään ulkomaille - kiitos devalvaatioille - ja suomella menee hyvin?


Meille ei tule olemaan minkäänlaisia edellytyksiä selviytyä niin EURO alueen ulkopuolella Markalla kuten emme EU yhteisön ulkopuolella.

Ja alle pätkä em. kirjoituksestani jonka taidan julkaista tämän jälkeen.

"Jos haluamme tehdä masokistisen harakirin ja tuhota oman ja lastemme tulevaisuuden, siitä vain äänestämään Kepua, Käki käkien joukossa, shakaali haaskan kimpussa, amerikkalaisen markkinointivalheen palvoja. Se syöttää unelmakuvia puheissa, mutta teot vievät helvetin kurimukseen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti