keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ilmestyskirjan peto? OSA 1

Mitä tänään sitten tapahtui ei pitänyt tapahtua - Yhdysvallat sai Torimarkkinoiden ja Tivolien Halpa-Heikin maansa ruoriin. Hänellä on Tammikuun alkuun 2017 aikaa varustaa iskujoukot asemiin.

Itse asiassa en yllättynyt hänen voitosta, en sitä että sieltä löytyi riittävästi kannattajia valitsemaan hänet tuohon tehtävään. Kun asiaa ajattelee, eikä sitä tarvitse edes päätänsä kummemmin vaivata niin se oli itsestään selvyys.

En nyt kaiva Raamattua esille, vaikka minulla niitä on hyllyssä lukuisia ja eri kieliversioilla. Mieleen tulee tuo Ilmestyskirjan peto ja muualla Raamatun kirjoituksissa siihen viittaavat jutut kuten Danielin kirjasa, Jesajassa ja taitaa olla muuallakin.

Kun Googlasin löytääkseni erään osasen siitä niin mitä näenkään? Lukuisia selityksiä siitä pedosta, Putin mukaan lukien ja vaikka ketä. Selityksiä on, hyvinkin naurettavia etenkin YouTubessa Englanninkielisissä versioissa. Niille ei voi edes nauraa.

Se olisi "merestä nouseva peto" ja tuota merta kuvaillaan sitten vaikka millaisilla ilmaisuilla. Itselleni se edustaisi ihmisten massaa ja tuo "peto" olisi ns. fiksu henkilö tai kokonaisuus - hieman fiksumpi mitä yleensä nähdään.

Trump on tuollainen fiksu henkilö, en sano että olisi tuo"peto" mutta osa sitä kuitenkin joka pureutuu tietyn kansanryhmän tajuntaan kuin tauti eikä se siitä irtoa.
Clinton ja hänen kampanjointi tyri koko jutun pysymällä vanhoissa kuoseissa, vanhassa retoriikassa unohtaen täysin tietyn kansanryhmän tietyt kansanryhmät.
Onko USA on jakautuneempi kuin luultiin?
Tyhmä kysymys, joka sellaisen esittäisi. Maa on jakaantunut jo aikoja sitten ja on ollut aina jakaantunut - ja tulee olemaan.
On lukuisia jotka eivät tiedä mikä on Bilderberg, arvelevat myös että olisi jokin Eurooppa jossakin, - kaupunki Yhdysvalloissa, kuten Finland jne.
Heidän lukutaito on heikko, kirjoitustaito riittää shekin kirjoittamiseen. Moni tuskin edes tietää mitkä ovat oman osavaltion naapurit. Tai ainakin jotkut; alla oleva kuva tuo sitä esille.


He tietävät kaiken, he tietävät mikä on oikein ja mikä väärin ja osaavat ilmaista sen kiroilemalla ja sylkemällä, vihapuheilla, haveksimalla.  Osaa heistä kuvataan ilmaisulla rednecks. He ovat lähinnä eteläisissä osissa asuvat, suoalueilla on omansa jne. oudot tyypit joilla ei ole ammattia. Hyvä kun osaavat käyttää puhelinta.

Yleensä heidät tunnetaan Demokraatteina, vihaavat "kapitalisteja" kuten Republikaaneja paitsi nyt. Nyt he ovat Trump puolueen kannattajia - johan se on tullut esille että Republikaanit puolueena olivat heittämässä Trumpin johonkin suon silmäkkeeseen. Joten he eivät ole kummankaan puolueen kannattajia vaan Trump puolueen kannattajia.

Sitten on tuo  Rust Belt, eli ruostevyöhyke. Siellä Detroitin rapistuneet autotehtaat odottavat kunnostajaansa ja niiden alihankkijat. Siellä suljetut terästehtaiden uunit odottavat hiilikuormaa että voidaan aloittaa teräksen tuotanto - ja niin uskomatonta kuin se on kymmeniä, kymmeniä tuhansia työttömiä siltä alueelta uskovat Trumpin lupakseen eivätkä rauniokasat sitä muuksi muuta!
Tehtaat siivotaan, ikkunat korjataan, maalia sisäpintaan, ja eikun ihmiset töihin!

Sama odotus on hiilialueilla jotka eivät koskaan hyväksyneet hiilikaivosten sulkemista. Trump lupasi että ne avataan ja paikkakunnalle tulee vihdoin töitä; palkkatuloja ja he äänestivät häntä.
Samalla ei pidä unohtaa myöskään tuota Bible Belt eli Raamattu vyöhykettä jossa raamattua tulkitaan ihan omalla tavalla.
Sieltä on sanottu että Trump on Jumalan, Herramme Jeesuksen valitsema tekemään hänen työtä ja me äänestämme häntä tai muutoin saamme Jumalan vihan päällemme. Ja kaikki paha mitä hänestä sanotaan ovat Hillaryn keksimiä juttuja joita hänen lehdistö levittää valheellisesti.

Mikäli olisi niin että vain sadat tuhannet uskoisivat saippua sarjojen fiktioon, että ne eivät ole Reality sarjaa, siis uskovat siihen joka todella tapahtuu - ei näytellä niin mikä ettei. Mutta kun niitä on miljoonia, miljoonia!
Minulle opetettiin yli 40 vuotta sitten Jenkeissä myynti juttuja että jokainen minuutti syntyy kusetettava...
Ja sitä herra Trump on käyttänyt hyväksi. Hänen vulgaarinen puhetyyli, ala-arvoinen, toisteleva tapa puhua ja valehteleminen on uponnut noihin edellä mainittuihin kuin kuuma veitsi voihin, ja nopeammin.

Ja väliäkö muulla kun Trumpin puheet ovat olleet hauskoja, viihdyttäviä, ja kun uutta pukkaa ei entisiä muisteta ellei herra sitä toista.

En sano että hän on se otsikon mukainen messias, mutta yksi sen "lonkeroista".... on se vain sellainen limanuljaska ettei toista ole, ei ainakaan samassa sarjassa.

Myöhemmin em. liittyen toinen osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti