tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ajatuksia Yhdysvaltojen tuhosta....

Demokraattien ehdokas sekoilu, Hilary Clinton - Bernie Sanders meni täysin kiville, joka tulee esille vuodetuista s-posteista. 
Puoluejohto kun toimi kaikin keinoin Sandersia vastaan ohjeistaen eri vaalipiirejä mm. tivaamaan sitä onko hän Kristitty vai ei - vaikka tiesivät että hän on juutalainen. Sandersin vastaus medialle oli että hän ei ole ateisti. (Oman käsitykseni mukaan hän kannattaa Marksilaista oppia, samaa joka tuli valtaan Israelissa kibbutseineen jne.)

Sellainen teko jos mikä sai monet Sandersia kannattaneet raivoon (jopa Clintonia kannattaneet) - ja tuo Demokraattien johdon "ällöttävä" juoni ja teko kaatui sitten täysin Clintonin syyksi vaikka hän ei varmaan tiennyt siitä mitään. Demokraattien johto tuhosi omat mahdollisuutensa voittoon.
Nyt lukuisat Demokraatit, Sandersin kannattajat uhkaavat jättää äänestämättä. Monet Demokraatit näkevät myös Clintonin huonompana vaihtoehtona kuin Trump. Joten, kuka voittaa?

Edellinen on toki sellaista informaatiota jota ei suomalaisista medioista voida lukea. Meillä on lehdistössä kuten TV- ja Radio palveluissa oma ”kasvatus- sivistyslinja”. Ja sellainen informaatio ei kuulu siihen.

Hetken näytti siltä että Trumpilla on nyt valttikortit käsissä voittoon - kunnes selvisi että Venäläiset pankit ja oligarkit, jopa rikolliset ovat rahoittaneet hänen perheyhtiöitä.
Ennen kampanjaa Trumpilla oli velkaa oli 350, nyt se on 650 miljoonaa dollaria. So what kun omaisuutta olisi miljardin edestä? Se on 350 miljoonaa yli velkamäärän, siis ei mitään. Nopeassa realisaatiossa hän ei saisi edes puolta siitä.

Ja sitten Trumpille tulee rahaa, liiketoimi menestyy vaikka Amerikkalaiset rahoittajat sekä pankit kieltäytyivät.
Mitä tapahtui?
Pari vuotta siten rahaa alkoi tulemaan Venäjältä, Venäläisiltä pankeilta, oligarkeilta sieltä ja Yhdysvalloissa asuvilta, jopa rikollisilta rahoittamaan Trumpin projektteja.
Se kaikki on olemassa mustaa valkoisella ja Trumpin pojan haastattelussa parin vuoden takaa.

Joten? Ehdoksi tuli konkurssille ryhtyä Presidentti ehdokkaaksi ja rahaa riittää - paitsi että Trump käytti hieman enemmän mitä Moskova oli ajatellut.

Ja se on juttu on varmaan mennyt korkeimpaan oikeuteen mietittäväksi ja monelle muulle taholle, eri syyttäjille, myös FBI ja CIA on mukana miettimässä sitä koska ulkomaiset tahot eivät saa rahoittaa Presidentin kampanjaa.
Moskova ei ole sitä rahoitusta tehnyt suoraan, vaan on tehnyt sen rahoittamalla Trumpin "henkilökohtaisia yhtiöitä" joista Trump on ottanut sitten tarvitsemansa rahat - omat rahat ja rahoittanut kampanjaansa…

Eikä Clinton ole vielä vapaa mistään häneen esitetyistä syytöksistä, hän odottaa haastetta oikeuteen.

Täytyy sanoa että nyt alkaa olemaan mielenkiintoinen tilanne, todella mielenkiintoinen - ja kuka jatkaa Presidenttinä kunnes saadaan uusi valituksi?

Käykö niin että syntyy tilanne jossa korttipakka jaetaan uudelleen ja esille tulee mustina hevosina Ted Cruz, oikeiston ääri laidan ja uskonnollinen psykopaatti ja Demokraateille sitten sympaattinen, Juutalainen, Marxilainen kommunisti, Bernie Sanders?