perjantai 1. huhtikuuta 2011

Pukumiehen puhelin, Nokia,

Naapurin Matile piti puhelin saada - tuli Nokian C-3
Matti tilasi sen kysymättä minulta mitään - tuli sitten luokseni ja sain tietää asiasta - mitä oli tehnyt.
Kun se puhelin SORALTA tuli ja siihen sitten tutustuin - ja sen jatkuvaan Internet yhteyteen - palautin puhelimen takaisin.

Sain yhteyden SONERAn asiakaspalveluun vaikka olivat lakossa - jossa ei ollut heidän lakkoilevat, vaan joku esimiehistä - ja sen parempaa palvelua en ole koskaan sieltä saanut!

Naapurin Matti - noin 60 ikäinen on kehitysvammainen - sille tuo C-3 - kaikilla Internet herkuila ja "tikuilla" on yhtä kuin tähtitiede sialle joka röhkii karsinassaan. Matti otti sen kun tyttö myi - se on just mitä hän tarvitsee ja ilmaiseksi tulee se ja se...

Nyt Soneran ASPA henkilö ymmärsi koko jutun ja sovittiin että puhelin palautetaan.
Löysin sitten Soneran sivulta juuri oikean puhelimen Matille, toki sinä on turhuuksien turhuuksia - ja vaikka kuinka opettaisin ei hän sitä opi kuten kompassi ja GPS paikannus ja kartta palvelu ym.

Matin kaltaisille ja vanhuksille ei ole olemassa puhelinta, juuri heille - OK, on yksi, muistaakseni joku DORO tai silleen - ihan mahottoman kallis.

Tuo valitsemani puhelin on kuitenkin veden ja pölyn kestävä - ja se ON JUURI JUST SE mikä on hänelle - metsämies sateessa ja tuiskussa, puu purussa ja lastussa kun metsään pääsee.
Hän sahaa puuta koko kesän tulevalle ja ajaa ne traktorilla kotiin - mies on kuin hakettimen läpi käynyt ja yhden maailmansodan -. Vaatteet ei vaihdu - ainakaan päältä. Kerran viikossa käy kuitenkin saunassa.
Tuo valitsemani Samsung (jollaista Nokialla ei ole) on just se ainut  ja oikea hänelle - se ei ole mikään - NOKIA - Pukumiehen puhelin.
Samsung tarjoaa puhelinta metsämiehille ja rakennusmiehille!
NOKIAlla ei sellaista ole.

2 kommenttia:

 1. Tulipa mieleen juttu takavuosilta ...
  pikkupojat esittivät olennaisen kysymyksen kännykän hienouksien esittelyn jälkeen ...
  voiko sillä soittaa?
  Lupsakkata lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Totta, että Samsung on hyvä puhelin, sillä meilläkin on juuri se ja helppoa soittaa. Leppoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista