Juttua on ollut enemmänkin sinne kuin tänne - Ukko-Tontun tuunailuihin.
Luminen tie, Kurren Grilliin, Eukon kasvihuoneeseen ja autotalliin |
Hän haki ohjeen "Oppikoulunsa" kirjasta, Väänänen-Sorri: KOTITALOUDEN OPPIKIRJA vuodelta 1960, neljäs painos.
Hän, eukko kultani on ryhtynyt käyttämään niitä reseptejä siitö kirjasta yhä enemmän ja enemmän ja ne vain maistuvat paremmalta mitä ollaan "so far" tehty päivittäiseen ruokailuun!
(Minulla on nuoruudesta muutaman vuoden kokki tausta).
JA tänään oli sitten se pinaatti keitto ja minun tekemä pannari - muistaen eukon sanoman ohjeen kun hän sen teki - em. kirjan mukaan.
Keitto veti hiljaiseksi - pannari onnistui aika hyvin ja san kiitokset - eli siitä ei sitten tullut "pannu-kakku".
Pinaattikeitto on herkullista.
VastaaPoistaEntisvanhasiin keitto-ohjeisiin ei tule kaikenmaaliman mausteita vaan maku on yksinkertainen ja ruoka maistuu raaka-aineille eikä maustesooseille.