keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

De va juttu de, sano ruottalinen


Aloitetaan vaikka printteristä.
Oli pari vuotta sitten ostettu väritulostin - Canon joku 250. Taisin kerran ostaa siihen musteet - alkuperäiset kun niitä ei saanut silloin täytetyksi.
Nyt olen kohta vuoden odottanut voivani käyttää sitä, siis tulostint - mutta se vaati uudet musteet. Hinta lähemmäksi € 50.

Ostin sitten viikolla - oliko eilen uuden, Canon PIXMA MG 2250. Hinta alle €50 Prismasta!
CANON PIXMA MG 2250
Se oikealla oleva. Vasemmalla IKI VANHA HP laseri.
En nyt mene tekniikkaan mutta tämä uusi on huomattavasti parempi kuin edellisen skannaus ja tulostus - todella merkittävä ero, eli resoluutiossa. Musteilla pärjään ehkä vuoden verran kun normaalisti käytän ikivanhaa HP laseriani - joka tosin ei aina suostu käynnistymään.
JA sitten apuohjelmat - niitä ei enää ole levyltä - vaan ne tulevat netin kautta - noin 350 megaa! Sillä taataa että ei käydä täyttämässä mustepatruunoita. Jos sen tekee niin ohjelmat lakkaavat toimimasta! PRINTTERI TOKI TOIMII - OLETAN KUTEN SKANNAUS MYTÖ.

De va juttu de, sano ruottalinen....

 En vain voi ymmärtää että on edullisempaa ostaa kokonaan uuden printterin kuin siihen edelliseen ostettuun uudet musteet!

JA sitten ulkohommiin ja sekin: De va juttu de, sano ruottalinen

Edellisessä blogissa taisi olla valokuva kun räystään alle tein laudoitusta. Tänään tein sen sivun valmiiksi ja toisen sivun myös, talon pitkältä sivulta, etu osalta puolet valmiiksi.
Se edellinen sen jälkeen kun olin leikannut nurmikon. Pitäisi joskus ottaa aika mitä siihen kuluu. Taatusti siihen meni lähemmäs pari tuntia - meillä kun on sitä puutarhaa.

Ja hiki tulee vaikka vain kävelee vetävän leikkurin perässä.

Eilen olin sitten saunan lattian päällä tekemässä viimeistä kerrosta - kaatoja jotta pääsen laatoittamaan sen lattian.
Ai että inhon tuota työtä! 

1 kommentti:

  1. JO on NOPEAA TOIMINTAA, sano kun vahingossa poustasin tämän väärässä blogissa, eli Puupaja jutuissani, josta sen sitten siirsin tänne ja poistin sen sieltä.
    Ennen kuin sain koko homman täällä valmiiksi niin tällä nimenomaisella Ukko-Tontun kirjoituksella oli ollut jo ollut 4 lukijaa :-)

    VastaaPoista