perjantai 25. huhtikuuta 2014

Niin se tämäkin päivä meni ...

Niin se tämäkin päivä meni - ilman buranaa - vaikka olisi pitänyt ottaa....

Eilen otin aamulla yhden - illalla otin viiniä ja sitten jo kahdeksan jälkeen piti mennä yläkertaan - nukkumaan. Iski sellainen väsy että en muista vastaavaa.

Aamulla päätin laittaa sähköt kuntoon - ala kaivolle. Jatkoa edelliseen.
Testauslaite asennettuna
Jakorasia ja pistoke asennettuna sekä ympärillä suojaavat rakenteet. Päällä 4.5 V paristo josta töpseli pistokerasiaan.

Linja toimii!
Käytin kahta piuhaa joiden välissä taskulampun poltin. Valo syttyi!
Sitten oli vain etsiä se toinen pää - talon sisältä. Samalla tekniikalla ja lopulta sekin löytyi! Noin kolmen vuoden jälkeen.
Kaikki piuhat oli merkitty mutta teippi johon kirjoitin tussilla niin se teksti vain "haihtui" pois - joten jäljellä oli vain teippejä ilman tekstiä, tai jota ei voinut lukea.

Sähköt kaivoon
Sukoon tuli sitten uusi juttu joka aktivoituu kaukosäätimellä, täysin kosteudelta suojattu eikä edes kaatosade mene sisään!

Puutarhassa on tietyt hommat olleet hieman "jäissä".
Jäinen multa kasa
Kaivon takana on multakasa - joka vielä toissa päivänä on sisältä umpi jäässä. Joten se odottelee siirtymistä puutarhaan.

Tässä se pikku hiljaa etenee ja vauhtiin päästään ensi viikolla piikin jälkeen. Pitää vain muistaa että käytän minimaalisesti oikeaa kättä - vaikka kipu katoaa niin ongelma on jäljellä. Joten sitä pitää nyt kääntää itseni vasuriksi.

Ja metsätyöt saan neuvotella erään naapurini kanssa - että tekee minulle ne suurimmat hommat. Tai sitten puu ja päivä - ja se taasen ei käy alkuunkaan.

PS. Tuli sitä tehdyksi muutakin. Terassille puuttuvat laudat, teknisen tilan lattiaan praimeri ja seuraavaksi vesieriste sekä laatoitus, ja aika paljon muutakin.
Ja lopuksi noin viiden aikaan "sininen hetki" ilta auringossa terassilla muutamalla lasillisella valkkaria :) Avot sano....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti