tiistai 17. helmikuuta 2015

Halpa tuote maksaa... versio 2

Kirjoitin edellisessä jutussani että Halpatuote maksaa - täysin väärä otsikointi siihen sillä se oli tarkoitettu tähän juttuun.

Alla on SE halpa tuote josta piti kirjoittamani.
K-Rauta Mikkeli - ohjeet ei edes suomeksi vaikka pitäisi olla.
OVH sen 650, sitten tarjous 550 ja minulle tarjottiin sitten hintaan 450 ja kun se sana sanottiin - ostin sen vaikka ei olisi pitänyt. Eukosta ei ole nyt edes kevyeen lumityöhön leikkauksen jälkeen eikä minusta olkapään repeämän jälkeen.
Juuri mitä lääkäri määrää
Taisin jo kirjoittaa että hain tänään vain supistusliittimet Cello vesihanaan kodariin Mikkelin K-Raudasta ja sitten tuli tällainen mukaan - tai että hain sen myöhemmin - kotoa ensin kärryn.

Kotona sitten kone käyntiin kun sain sen pois kärrystä.
Kun se käynnistyi se pätki ja pätki, ei käynyt tasaisesti - ja mielestäni se kävi koko ajan "tyhjänkäynnillä" vaikka kaasu oli pohjassa. Kierroksia olisi silloin noin 3200 rpm. Sanoisin että kaukana siitä - noin reilut tuhat.

Soitin myyjälle - sanoi että tuo takaisin. Sinne on 45 km ja toinen mokoma takaisin siis 90 km ja kaikki harmi ja kulut minulle, koko jutulle!

Oli tässä kyitenkin yksi mukava kokemus.
Kun se oli poistettu kärrystä ja se kärry siirretty pois käynnistin laitteen. Tuuli tuli etelästä - aika voimakkaasti ja suuntasin lumen poiston sinne. Eukko katsoi ikkunasta ja sitten sanoi, myöhemmin että alkoi naurattamaan niin että oli pissat tulla housuihin!
Kaikki lumi tuli päin minua niin että minua ei edes näkynyt!

OK. Kun kone käy noin 1000 rpm kun pitäisi olla 3200 rpm sen ymmärtää minne se lumi lentää, etenkin vastatuuleen.

Joten, kone lähtee takaisin - jos ei huomenna niin sitten kuitenkin tällä viikolla - ajoa sen takia noin 90 km ilman korvauksia myyjän taholta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti