tiistai 17. helmikuuta 2015

Halpatuote maksaa

Alla juttua niin että sekaisin menee...

OTSIKONTI MENI MYTTYYN - otsikoin yhteen juttuun ja kirjoitin aivan toisesta
Eli tämä on korjaus.... otsikointiin liittyvä on tulossa...

Eukolta leikattiin kummastakin silmästä kaihi - toipuu hyvin ja näkee jo paremmin kuin silmälaseilla.
Hän on ihastunut lumitöihin - ja meidän pihalla sitä riittää!
Itse en voi osallistua siihen - ja eukon kaihileikkauksen jälkeen olen yrittänyt tehdä sitä - huonolla menestyksellä. Häneltä ne lumityöt on kielletty kuten puukorien kantaminen ja vaikka mitä näin aluksi.

Olkapääni Kiertäjäkalvon - vai mikä se nyt oli repeämä viime vuoden puolella miltei poikki on melkoinen este minulle melkein kaikelle.

Joten - mitä tehdä kun lumitöitä pitää tehdä? Osta lumilinko. Se onkin ollut jo muutaman vuoden hankinnassa.

Eilen olin K-Rauta Mikkelissä ostamassa kodariin vesihanan - millään osastolla ei ollut myyjiä neljän jälkeen - joten otin sitten 69 € maksaneen hanan.
Tänään menin taas tänään Mikkeliin ja hain sen yhden liitokseen tarvittavat osat - ja mukaan tuli - OK. ei mukaan vain hain sen - lumi lingon. Olin vain ostamassa sen  vesihanan vesiliitäntään tarvittavat supistajat jotka maksoivat € 5.05.

Miksi olin sitten eilen Mikkelissä? 
Vein autoni Auto-Kilta liikkeeseen kun perjantaina kävin siellä Mikkelin reissullani ja ajaessani ihmettelin että moottoriin on tullut TURBO. Eli kun kaasutin "vihellys" vain voimistui.
Siellä sitten totesivat että autoon ei ole tullut turboa ja totesivat että jotain vikaa on.
Sain korjaamoajan Tiistaille klo 08.00 - peruttu aika - ja sovittiin että vien auton sinne Maanantaina, klo 16.00 ja saan vara-auton (koeajo auton) Renault Clio. Aamulla 08.00 autoni oli heillä käytettävissä ja itse nukuin samalla sängyssäni eukon vieressä.

Soittivat sitten aamulla 09.00 että vika löytyi. Apulaitepuolen hihnojen kiristäjä!

Mitä helvettiä!?
Eihän siitä ole kuin reilut - nipin napin reilut vuosi kun ne kaikki vaihdettiin!
Juu - hihnat vaihdettiin Rellun huollon ohjeiden mukaan - ja sain mukaan entiset hihnat - mutta se kiristäjä ei kuulunut  siihen huolto ohjelman piiriin! 
 Ja nyt se hajosi!

Nyt pelkästään tuon kiristäjän yksittäinen vaihto (osto) olisi tullut kalliimmaksi - paljon kalliimmaksi kuin kuko "paketin nosto" jossa on hihnat ja se kiristäjä!

Miksi maan helvetin hurmoksen seuraus on että huoltopakettiin (noin 800 €) ei kuulu tuon apulaitteiden hihnojen kiristäjä? Onko se niin että saadaan myydyksi enemmän varaosia ja työllistettyä samalla huoltoliikkeitä?

Oli mulla jotain muutakin tähän liittyen - ai niin se uusi Rellu jolla ajoin - mini Rellu mikä lie.
Jo toiseen kertaan.
On muuten sitten sellainen peli että tarvitsee korvakuulokkeet - tai sitten soitetaan musiikkia niin että ulkoa ei kuulu edes Ukrainan pommitukset!
Kuinka kukaan voi ostaa sellaista menopeliä - OK - mikäli sillä ajaa vain ja ainoastaan kaupungissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti