keskiviikko 5. elokuuta 2015

Hullua menoa?

Blogi tuttavani Tarina aloitti omansa viikko sitten sanoilla: Tämä suvi on ollut hitusen hullua menoa ... mikä ihme tuo hitunen on?

Niin mikä ihmeen hitunen?
Niin kevät kuten alkukesä, tähän päivään asti on ollut luvattoman risainen ja jatkuu edelleen niin ettei tiedä mistä aloittaisi ja mitä tekisi. En ole edes ehtinyt aina katsomaan nettiä, tai sitten olen ollut liian väsynyt kommentoimaan mitään.

Eilen sain lopultakin soraa etupihalle, Jorma H piti vetää maton pintaan, ei onnistunut kun olin unohtanut ulkovalojen ulkoneman!
Tänään hain naapurin Matin Valmetin ja toisesta perälevyn jolla sitten levitin soran. Ei ihan mennyt kuten ajattelin kun hydrauliikka ei oikein pelittänyt kuten pitäisi.
Seuraavaksi haen RamiRentistä maan tiivistäjän, pienen ja sitten laattojen asennusta takaisin ulko-oven eteen.

Sitten pellit puupajan jatko osan katolle ja sisustamista että saan siirretyksi koneita sinne että saisin työtilaa, ja tilattuja töitäkin pitäisi saada valmiiksi, ja niin edespäin...

PS. Vuositarkastus lääkärissä: Maksa ja muut sisäkalut kunnossa. Keuhkokuvat vielä kun saavat remontin tehdyksi, siis siellä jossa se kuvauslaite on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti