sunnuntai 9. elokuuta 2015

Taikuille kiväärillä kyytiä?

Eilen ajoi keltainen pikku bussi peräkärryllä naapuriin päin ja oletin sen menneen eräälle naapurille - remonttihommia. Näin auton vain vilauksella.
Muutama tunti myöhemmin näin sen ajavan pois ja sitten aloin kiroilemaan - ne olivat noita Taikkuja, eli Thai marjanpoimijoita "meidän marjamailla" jossa mustikat on annettu kypsyä.
Mikäli olisin heti arvannut tuon olisin sulkenut tien naapurin traktorilla. Sinne olisivat jääneet.
Jonkin ajan kuluttua kuulin laukausten vaihtoa, pari lipallista meni. Täällä on kivääreitä ja pistooleja miltei joka talossa.
Arvelin että eräs naapuri antoi heille varoituksen ja kyytiä takaisin mistä tulivat, siis Taikkujen maahan.
Nuo poimijat saavat vereni kiehumaan, vaikka itse asiassa syypäänä ovat nuo verenimijät - suomalaiset jotka ohjeistavat minne mennä.
Tässä tapauksessa meidän ja naapurien metsään jossa olemme jättäneet marjat kypsymään. Voi olla että kävivät suolla viemässä lakat, ja silloin menee raakileetkin eikä mitään jää meille poimittavaksi!

1 kommentti:

  1. Tänään tuli uusi auto, täynnä taikkuja. Olin katolla ja vihelsin ja sitten huusin että ei helvetissä. Tämä on yksityinen alue ja tie, myös englanniksi. Pisti pakin päälle ja käänsi auton. Luuliko naulauspyssyä aseeksi?

    VastaaPoista