torstai 26. toukokuuta 2016

Auton vaihto(a) mielessä.

Johan tässä ollaan ajateltu muutaman vuoden verran vaihtaa nykyinen "Töpö Häntä", tuo Renault Megane Scenic 2.0 litranen ja silloin 16v! (2003) kookkaampaan.
Suurin syy on ollut peräkärryn veto - sen rajoitus - muistaakseni vain noin 1400 kg. Pitäisi olla 1700+

Auto on ollut meillä muistaakseni 2009 lukien, eli se oli silloin noin 140 tonnia ajettu. Nyt vajaat 200 k. Silloin noin 7 ikäinen.

Vikoja ei ole ollut - vain osia vaihdettu jotka kuluvat, kaikissa autoissa. Huollot tehty kuten pitää.
Hiljainen, pehmeä ajettava, kaikki herkut jne...

Ollaan katseltu isompaa, C5 mielessä kun sitä vanhaa 25 Rellua ei ole ollut vuosiin tarjolla eikä mitään vastaavaa. Itselläni niitä on ollut 3 kappaleetta.

Sitikkaan, siihen C5 jonka tyrmäsin, meitin Rellusta tarjottiin vaihdossa 1500 ja auroissa! Ei kiitos. Se oli jopa loukkaus minulle, etenkin kun kyseinen liike on huoltanut sitä suurimman osan siitä ajasta joka se on ollut meillä - Mikkelin Rellua myyvä liike. Ja suurimmat remontit tehtynä kuten jakopään vaihto jne.

Mikäli tilalle tulee toinen auto se, tuo Rellumme ei mene vaihtoon.
Ja sitä "uutta odotellessa" ajellaan tällä - rauhallista ja hiljaista kyytiä, parempaa mitä moni uusi, uudempi kykenee tarjoamaan näillä eläkeläisen matkoilla.
Ja kun heittää ohituksessa pykäliä alemmaksi Rellu lähtee niin että sen tuntee penkissä.

PS. Ketä auto kiinnostaa ottakoon yhteyttä minuun - ja se tulee katsastettuna, huollettuna, hyvillä renkailla, veto koukku jne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti