perjantai 8. helmikuuta 2008

Pakolliset muistettavat

Muuttaminen ei ole ihan tuosta vain operaatio.

Kaiken maailman eri sopimusten lopettaminen, osoitemuutokset heti voimaan tulevaksi. Toki kaikki toimisi yhdellä ilmoituksella - mutta olen siihen hieman skeptinen .

Kaupparekisterissä tein pari muutosta, sitten eri pankeissa, sähkösopimuksen lopettaminen, lankapuhelin ja netti yhteys. Elisa ei vain meinannut uskoa sitä ettei heillä ole palvelua tarjottavaksi siinä osassa Etelä-Savon metsää jonne me muutamme. Soneraltakin saadaan vain meganen yhteys.
Sonera asensi / avasi uuden linja tilausta seuranneena päivänä! Ja se on ihan tosi juttu!
Sitten oli uuden talon vakuutukset kuntoon, autovakuutuksen päivittäminen, uudet tietoliikenne sopparit, unohtamatta nuohoojaa joka tuleekin heti tarkastamaan talon kolmea piippua. En kehtaa laittaa saunaa lämpenemään ja takkoja ennen sitä.

Postilaatikko on 650 metrin päässä ja talon sisäänajon vieressä on myös laatikko. Kysyin sitten hintaa sille että posti saataisiin lähemmäksi - ja saahan sen jos maksaa miltei 850 € vuosi! Arvatkaa jos tilasin :(

Nyt viikonloppuna vien sinne tarvittavat välttämättömyydet, joten varasin muutto kärryn Citikan perään. Jääkappi, hellat, mikro, vaateita, työkaluja ja vaikka mitä. Oletan että listä on valmis - mutta kuten on, siellä sen sitten huomaa että se jokin unohtui koska se ei ollut tallissa vaan veneessä.
Täytyykin poiketa siellä, veneessä nimittäin ja katsoa mitä sinne on jäänyt.

Varasin kunnon koppiauton maaliskuun puoleen välin muuttoon. Iso on kooltaan, iso on hintakin puolentoista päivän käyttöön, 450 € ja sopat tankkiin. Nyt ainakin kaikki siirtyy yhdellä kuormalla.

Olen ihan varma että olen unohtanut jotain - vaan ei tuu mieleen mitä. Se ei ainakaan ole Digi-Boxi - sellaisen ostin eilen.
Toivottavasti muistan vielä irtisanoa tämän asunnon ja palauttaa avaimet :)

1 kommentti:

 1. Kaikkea tulee mieleen, kuten ajaessani ulos pihalta että ne polkupyörät ja auton kesärenkaat! Ne eivät ole tallissa, vaan aivan muualla.

  Citikkaan pitää myös varata öljyt hydraulikkaan ja konetta varten, ehkä pikahuolto ennen kuin siirtyy korpeen.

  Vaihdoin myös eilen ostamani Digi-Boksin. Saas nährä miten pelittää nykyisellä antennilla, vai pitääkö vaihtaa uusi tilalle, ja toimiiko jossain romujeni seassa oleva antenni vahvistin - jos sitä tarvii.

  Istuin hetken autotallissa ja aloin jo olemaan malttamaton - vanha ukko! huomista varten kun haen klo 15 muuttokärryn.
  On kova hinku päästä tekemisen makuun, saavat piilolihakset liikuntaa ja läskit kyytiä :)

  VastaaPoista