maanantai 31. elokuuta 2009

Varoitus Henkilöstörahastosta

Kirjoitin alla olevan - yhteistyössä eukon kanssa.
Se on siten eukkoni ajatukset - hänen kokemus - ja menetys.

Varo SILTA rahastopalvelua


Yli 40 vuoden palvelun jälkeen NORDEA pankissa, sen Henkilöstörahastossa oli 2009 jako-osuudelleni "ROIMA" menetys, yli 2700 €. Eli niin paljon meni omaisuudesta(ni).

2008 jako-osuuteni oli € 14729,97 josta otin € 2700 ja loput jätin tilille. Kaikki olisi voitu nostaa koska kyseessä oli eläkkeelle siirtyminen. Saldoksi jäi siten 12029.07.
Koska rahastosta voi ottaa rahaa vain kerran vuodessa - tilanne on sitten mikä se on.
Nyt, vuosi myöhemmin rahaa ei ollut tuo € 12029.07 ei enemmän (voittoa) eikä pikkuisen vähemmän (tappiota) vaan - € 2797.55 vähemmän. Eli rahasto teki sen verran tappiota. Kun vuosi sitten oli nostettavaksi 12029.07, nyt se oli sitten 9232,42. Vuodessa katosi € 2797,55 - "minulle kuuluvaa rahaa".

Nettisivu on http://www.rahastopalvelu.fi joka ohjaa seuraavaan soitteeseen http://www.silta.fi/Silta-yhtiöt/Rahastopalvelu+RP+Oy/

Kyseessä on varmaan tuo entisen Suomen Työväen Säästöpankin "firmapankki" - joka lopulta kaatoi koko STS pankin.
Tuo STS Pankin Silta Pankki hoiti myös minulle aikoinaan aika isot luotot - ja tyri ne totaaliseti.
Kun yritin rikosilmoitusta - en löytänyt juristia tekemään sitä. Minulta paloi siinä yli puoli miljoonaa markkaa - plus mitä meni sitten tuon STS pankin kauttta.

On aivan uskomatonta miten he hallinnoivat rahastoja.
Vaikka kyseessä on ollut lamavuosi ja huonosti on mennyt - niin ei rahaston hallinnassa voi tapahtua näin - tässä mittakaavassa.
Tämä on suorastaan rikollista - paitsi - jos rahat on sijoitettu AY liikkeen firmoihin ja sitä lähellä olevien konsultti firmoihin. Ja nykyään Suomessa, kuten vaalirahoituksessa puolueille - mikään sellainen ei ole rikollista.

PS.
Pari lisä kommenntia, joista lisää myöhemmin
Julkaisin edellisen - suppeammassa versiossa Hesarin keskustelu sivulla - toki toin tuon STS pankin ja Siltapankin jutut esille - jätin vain tietyt henkilökohtaiset asiat pois.
Ja kuten se on - sitä EI julkaistu. En kirjoittanut mistään "omista jutuistani" - vain Eukon kokemuksesta - ilman minua.

Hesari sensuroi sitä mitä kirjoitetaan tavalla joka alkaa olemaan aivan törkeätä - kuten S-Market ketjun kauppaan mentäessä. Tarjolle tulee enemmän ja enemmän vain "Steenkaari" tuotteita.

Siellä, lehdistössä ja kuten kaupoissa on enemmän ja enemmän vain omia juttuja - kuten S-Ryhmässä Rainbow - sateenkaari, joka vuorostaan on tietyn elämäntavan ja sen filosofian logo - eli homojen ja lesbojen.
Se - tuo SATEENKAARI- on siten kuten Natzien Swastika, iki aikuinen, tuhansia vuosia vanhan symboolin uudelleen käyttö, omaksuminen jolla hyväksytetään oma "juttu".

Lehdistössä se on niiden laulut joista kansainvälinen uutistoimitus syntyy. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt.
Kuten tiedetään - kuta kuin 100% - miinus alle 10% lehdistöstä ja uutistoimistoista on juutalaisten omistuksessa.

Mitä Sateenkaareen tulee joku voisi käydä katsomassa http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow
- en heti löytänyt viitettä niihin jotka ovat sukupuoleltaan "poikkeavia".
Tiedän "hurjan määrän" juutalaisia jotka ovat ja olivat homoja / lesboja.
Niiden nimien mainitseminen julkisesti on Israelin valtion mukaan Antisemitismiä - kuten Aftonbladetin kirjoitus eräästä toisesta jutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti