torstai 12. elokuuta 2010

Moskovan savut ja maiharit

Pistin tänään "lopultakin" keittiön uniin tulen - ja hetken päästä sain sammuttaa sen vedellä. Paljoa ei uunissa ollut, lähinnä helposti palavaa paperia.
Mutta piippu oli varmaan tukossa ampiaisen pesistä tai linnun pesästä. Savut tulivat sisään ja olo Moskovassa oli varmaan saman lainen.
Nyt pitää tilata se sutari nuohoamaan piiput talveksi.

Maanantainan olin puoli-eläkeläinen, tiistainan myös mutta tänään jo melkein kokopäiväinen työläinen.

Jo eilen totesin että homma toimii hyvin - tänään vielä paremmin. Ainoa ongelma on saada kenkä jalkaan, vai oliko se jalka kenkään? Turvotus on vielä melkoinen.
Ostamani kenkä onnistuu tukemaan varsin hyvin nilkan ja koko sen ympäristön eivätkä pienet kivet ja montut saa irvistämään.

En saanut "kunnon" tuotetta. Tämä oli sellainen halpatuote Agri-Marketissa. Ei kuitenkaan ihan huono. Olisi siellä sellainenkin ollut, mutta kun ei ollut oikeaa kokoa.

Tein hieman ulkohommia ja keskityin sitten sisä juttuihin.
Uuden WC/suihkun lattia saa huomenna lattialämmön putket ja sitten sen valu. Sitten kun se on kuivunut, kosteus suojaus ja sitten laatat lattialle ja seinille. Sitten pieni odottaminen ja uudet tilat toimivat. :o) Aikaa tuhraantui tuhottomasti, mutta mihin meillä on kiire?

Ai niin se talvi :o(
Se tekee tuloaan. Sain aamulla 7.30 puhelun, tilaamani uuden rakennuksen tavarat ovat tulossa. Täysi pitkä umpi rekka, ei nosturia.
Sanoin että ei kannata tulla tontille, jätä ne Juvan Agrin pihaan niin hoidetaan loppu kuljetus pienemmällä autolla jossa on nosturi. Pisimmät tavarat ovat 8 metriä.

Kunhan saan seinät pystyyn ja katon päälle ollaan jo loppu suoralla. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti