tiistai 25. tammikuuta 2011

Tekemistä vain riittää

Välillä sitä miettii mihin se päivä ja viikko oikein meni

Aamu alkoi pimeässä - nimittäin niin että piti kaivaa kynttilät esiin. Kahvikin valmistui vasta kun keittiön hella keitti veden jonka eukko sitten kaatoi kahvikeittimen suppilon läpi - hyvää oli.
Meillä oli sähkökatkos - noin reilut kolme tuntia veikkaan kun katsoin jouluvalojen ajastimen asentoa.

Onneksi oli tänään eikä huomenna kun pakkasta olisi aamulla noin 20, nyt oli vain noin viisi. Taas alkoi kaduttamaan etten ole hankkinut agregaattia, varavoimakonetta.
Se että jääkaappi ja pakkanen jää ilman sähköä vielä menettelee mutta jos laitehuone ei saa lämpöä jäätyy vesipumppu ja sen mukana vesiputken yläpää ja sitten ollaankin helisemässä - pahimman mukaan.
Sieltä se löytyi, lumen alta
Yöllä oli tullut noin 15 cm lunta jota sitten kuskailin pois ja lopulta päätin kaivaa peräkärryn lumen alta esiin. Sille saattaa olla käyttöä ensi viikolla.
Ja sitä lunta on nyt tullut - ihan riesaksi asti, ei vain sähköyhtiöille.
Lunta tulvillaan, on harmaa talvi sää
Aita on ainakin metrin korkea, ettei vain ollut 1.2 m. Paljoa ei siitä näy kuten takana olevista ilmaputkista jotka ainakin lumettomana aikana näyttivät liian korkeilta.
Kohta ei tiedä mitä on missäkin
Korkea penkki hautautuu kohta lumeen ja omenaputkin vaikuttavat aika pieniltä. Takana oleva maakellarikin on vain kumpu lumessa. Niin ja kumman pieneltä se kaivinkonekin näyttää lumen seassa.

Pajahommia on tullut ehtyä
Muutaman jutun tein ja videoin ne - ja joka kerta kun niitä kuvia käsittelen totean että pitää saada uusi kone, alkavat nuo ohjelmat olemaan aika hurjia tehon syöjiä - ja tiedostokoot vain kasvavat.

Avasin uuden YouTube tilin niille tekosilleni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti