keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Puutöitä kerrakseen

Aamu alkoi sahaamalla loput yhdestä pinosta ja jatkamalla siirtämistä jo sahattuja pajan kulmaan. Kun noin puoli mottia on ajettu avaan oven ja ne siirretään sitten pajaan kuivumaan - niiden pinta. Puut ovat kuivia. Koko kasa on noin kaksi mottia.

Kun se oli tehty vaihdoin vaatteet - haalarit pois.
Kulho valmis vimeistelyyn
Menin sitten pajaan ja jatkoin "proto" kulhon tekoa.
Huomasin myöhemmin että tuollainen 10-17 asteen lämpötilan vaihtelu ei ole oikeastaan kuvinkan toimiva juttu - puu elää - jopa jalopuu.

Kansi valmistumassa
Hän joka sorvaa, tai on sorvanut näkee kuvasta mitä olen tehnyt.
iPhone 4 sovitin
Päätin ottaa iPhone 4 kamerallani kuvia - tein siihen äkillisen sovittimen - siihen meni alle / noin "tupakan" verran aikaa. Ja on kiinni tripodissa kuin tauti ja ruuvattavissa auki ja kiinni - toistuvasti.
Kansi ja sen "lisuke"
Jotta valmiiseen tuotteeseen ei jää "sorvin jälkeä" upotin kanteen reiän (60 mm), jonka sisään sain sorvipakan "kynnet". Siihen tein sitten "upotusosan" jossa on kannen nuppi.
Uusi tuote
Kuten jo toin esiin, minulla ei ollut yhtenäistä puuta koko kannelle joten "levitin" sen.
Tein samalla tekniikalla eräälle toiselle tuotteelle myös "lisukkeen" josta jäi "jätepala" jota en heittänyt pois. Siitä tein nyt tuon lisukkeen tähän tuotteeseen jossa on tuo nuppi.

Tämä ei mene myyntiin - se siirtyy eukon kaappiin.
Myyntiin menevänä samalla tavalla tehtynä, tuo segmentointi kannessa ja sen nuppi ja pohjassa perushintana on noin € 160 - joka mielestäni on "tarjoushinta". Siihen menee työtunteja ihan mahottomasti.

Edellä olevaan liittyen on sitten myös tämä sivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti