perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kun kaikki nahistuu

Nyt en tarkoita itseäni kun sanon että kaikki nahistuu - vaikka sain kortisoni piikin olkapäähäni.
Ennnen sitä en saanut edes marjapurkin, tai mehupullon korkkia auki - piikin jälkeen jo pudotin valtavia lumikuormia katolta - jotka piti tehdä - jos en minä ja se kortisooni piikki - sitten joku muu.

Mutta - ei sekään kaikkea kestä ja käsi tuli taas kipeäksi, kaikki nahistuu :-(
Kuten huumorini - jos sellaista yleensä on.

Nahistunut salaatti kaupasta kotin
Kävin "Kirkolla" ostoksilla - 30 km - ja ostin salaattia - Vajaa puoli tuntia siitäkun tulin kotiin otin valokuvan siitä. Well, so what - sanoisi joku - itseäni harmittaa pahemman kerran kun syömme päivittäin paljon kasvista.
Meiltä se nyt jäi (jää) syömättä.Viherkaste Oy - mikä lie uusi yritys S-Ryhmälle tällä alueella. yritys jolle ei toistaiseksiole vertiasta, aiemmat kun olivat paremmat - ketävemmät - ja sitten Juvan Suur-Savon Juvan S-kauppa - jossa myydään aina vanhaa - kuten Ingmannin Maalaisjuustoa - Parasta ennen 10 päivää aikaisemmin - sekin loppui siihen kun mainitsin asiasta ja otivat noin 12 kpl pois hyllystä.

Näistä jutuista ja monesta muusta voisin kirjoittaa kirjan - ja jos sitä aloitin - se jäi nyt tähän - ilman salaattia lopuksi.

OK. Onhan tähän SE kuluttajasuojaa turvaava mahdollisuus että vien tuotteen kauppaan ja saan "rahat takaisin"! AJATELKAA - alle euron salaatin takia ajan lähemmäs 70 kilometriä!

Se on se mitä kilometrejä tulee kun käyn "lähikaupassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti