keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Mitä laastarin alta löytyy?

Oli puutarha hommia puupaja juttujen välissä ja sitten valmistelin vesiletkun kytkentää kuten pumpun asennusta alakaivoon.
Yhdistin sitten letkuja ja käytin puukkoa. Ajattelin hieman avittaa liittimen muoviosaa muokkaamalla sitä niin että saan letkun sisään ja kappas vaan - puukko lipsahti ja käteen. Ja minun puukot ovat teräviä.

Kun laitoin pajassa sitten ensiapua käteen ja pyyhin verta totesin että taitaa olla sitten matka terveyskeskukseen. Vaihdoin vaatteet ja matka jatkui sinne.

Pääsin heti sisään vaikka odotuspuoli oli täynnä hoitoa odottavia - lähinnä vanhuksia. Ensihoidon jälkeen totesivat että lääkäri saa katsoa haavan.

Ensin tuli kaksi nuorta tyttöä - opiskelijoita ja sitten itse tohtori. Katseli haavaa, tunnusteli ja totesi että laitetaan tikit.

Toinen tytöistä oli tehnyt sen eilen, puudutuksen ja tikit joten nyt sai sitten se toinen tyttö tehdä saman - hänelle ensimmäinen kerta.
Ja voi sientään että hän oli hermostunut ja voivotteli että sano heti jos tekee kipeää kun piikillä sorkki haavan ympärillä tökäten puudutusainetta.

Puudutuksen jälkeen alkoi sitten ompeluhommat ja hyvinhän se sen teki - oli varmaan tottunut lankaan ja neulaan. Oli vain kerran tehnyt niin joskus ennen - nyt oli varsinaisesti se ensimmäinen kerta.

Neljä tikkiä haavaan
Nyt onkin sitten sairastelua - ainakin mitä maan kaivamiseen tulee, eli ei lapiohommia eikä muuta jossa vasenta kättä joutuisi käyttämään muuhun kuin paperipainona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti