torstai 5. syyskuuta 2013

Mielenkiintoinen päivä

Aamu meni pikku hommissa - ja kun olin lähtemässä Terveyskeskukseen kipeän kynärpääni takia ja tuomio oli mielenkiintoinen:
- Lääkäri sanoi että se on tenniskyynärpää. Mitä lie mutta osaa olla hankala ja aina väärässä paikassa ja väärään aikaan. Kaiken lisäksi en ole pelannut tennistä vuosiin ja silloinkin toisella kädellä.

Kun olin vaihtanut vaatteet alkoi koira haukkumaan, oletin että tuttava hakee muutaman kurpitsan ym. - eukko hoitaa sen. Menin sitten ulos ja eukko hihkuu että et arvaa mitä täällä on.
Ja se mitä sitten näin autotallin takaa oli mielenkiintoinen:
- Siellä oli kaksi punaista moottoripyörää! Tyttäreni ja hänen miehensä! Tytöllä 600 cc Jammu ja ukolla tonnin Ducati.

Mutta minun piti lähteä lekuriin ja heillä ei ollut paljoa aikaa kun oli kiire takaisin kotiin pikku prinsessan luo - joka jo kävelee omin avuin.
Kun palasin takaisin ehdimme vielä seurustelemaan ja rupattelemaan.

Kirkolla ostin muutaman kuparihylsyn, vajaa pari senttiä pitkiä ja 15 mm vesiputkeen. Minulla oli tarvetta niille kun päätin vihdoin ja viimein korjata WC:n vesijutut ym. Vesi meni lattian pinnassa väliaikaista linjaa myöden kun ne jokunen talvi sitten jäätyivät, lattian alla. Sain sen nyt korjatuksi käyttäen kahta lattian alla vielä olevaa putkea joita en ollut poistanut.
Niiden hinta oli todella mielenkiintoinen:
Olematon kupariputken pätkä, yhdestä päästä hieman litistetty ja hinta 2.6 euroa! JA kappale! Sain sen tingityksi hintaan 1.65. Älyttömän, sairaan kallista.

Sitten olikin yhden kulman korjaaminen, kipsilevy takaisin, ennen sitä nuo vesiputket ja putki sähköille.  Tasoitteet päälle ja odottaa nyt laatoitusta.
Ja sitten tuli todella mielenkiintoinen juttu:
Sain kerrankin jotain valmiiksi, yhden päivän aikana :-)

Pariskunta lähdössä kotimatkalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti