maanantai 16. joulukuuta 2013

Miljoona, miljoona, miljoona ,,, juttua

Miljoona, miljoona, miljoona - ei sentään ruusua, mutta juttuja.

Sain vihdoin ja viimein valmiiksi tietyt puupajani työt ja paketoiduksi sekä matkaan. Siitä episodista seuraavaksi hieman lisää. Postin palvelu ei nyt mennyt ihan niin kuin Strömsöössä.

Käytin sitä Postin mikä lie automaattilaatikoita ja siinähän kävi kuten Tarvan (Niilo Tarvajärven) Laatikkoleikissä. Kun laatikko aukesi siellä olikin jo paketti!
Ihmettelin sitä aikani ja kokeilin sitten omaani sinne - M luokkaa eli aika iso - hyvinhän ne kummatkin sitten sinne mahtuivat, se siellä jo ollut paketti ja omani.

Tuli mieleen että ei vain periaatteessa vaan myös käytännössä olisin voinut ottaa sen toisen paketin sieltä itselleni ja katsoa mitä siellä on - vaikka nippu seteleitä. :-)
Soitin siitä asiasta sitten heidän asiakaspalveluun (josta jouduin tietenkin maksamaan) jossa tyttö sitten sanoi että niin ei voi tapahtua - uskoi kuitenkin.
Itse jään miettimään kannattaako sitä palvelua käyttää puujuttujeni lähettämiseen? Ne ovat todella arvokkaita ja kukin on oma yksilöllinen teos, ja arvokkuus mitataan euroissa. Olisi mahdoton ajatus että joku ottaa sen lähettämäni paketin mukaansa ennen kuin se pääsee edes postin jakeluun! JA kun sanon että siellä oli 500 euron edestä puujuttuja - arvatkaa maksavatko he sen? Ei ikinä.
Ja toisaalta - sellainen lähetys menisi kirjattuna ja särkyvänä pakettina. Mutta kuitenkin.

Itse toimenpide kyseisen palvelun kanssa oli ihan OK - eka kerta minulle. Kauhistelin toki jo mitä kaikkea joudun näpyttelemään, vastaanottajan nimi ja osoite jne.
Mutta ei. Vain vastaanottajan puhelinnumero sen jälkeen kun olin löytänyt hänen asuinpaikkakunnan ja valinnut kohteen mistä hakea. Sitten seuraava toimenpide olikin SIRU kortin työntäminen slottiin.

Se ei nyt kuulunut otsikon aihekenttään vaikka voisi. Kyseessä on muut jutut.

Tuli hieman kiire puupajassani - eikä kaikki mennyt kuten piti, laiteongelmat suurimpana syynä ja sitten tietty "ruosteisuus" itsessäni.
Muistelen että siitä olisi ollut noin 8 kk kun viimeksi vastaavaa tein. Esimerkiksi sorvitaltan tuntuma kädessä oli aluksi hakusessa - ja se tietää susituotteita. Ja paljon muitakin ongelmia.
Talttaa ei kohdenneta sorvattavaan kuten heinähankoa heinäkasaan.

Nyt on kuitenkin tehty se mitä olen luvannut ja on aikaa siirtyä muuhun ja siinä tulee nyt tuo "Miljoona, miljoona, miljoona ,,, juttua".

Niitä tehtäviä on, panelointia suihkuhuoneen päädyn tilassa, viimeistelyä löylytiloissa, ilmastoinnin viimeisten putkien asennus "vintillä". Putket ovat jo siellä. Yksi pääty alas suihkuun ja toinen saunaan.
Yhden pöydän (pajassa) putsaus ja hionta keittiöön ja nykyinen pöytä ruokahuoneeseen. Eteisen lattian laatoitus, ja vaikka mitä, listoitusta jne. Tehtävälista on todella pitkä.

Puupajaan palaa seuraavaksi Uudenvuoden jälkeen jonne sitten jään "asumaan" ja tuottamaan juttuja joita on listalla tehtäväksi.
Ennen sitä on tehtävä tietyt muutokset, trimmaukset pajassani - tämän vuoden puolella koneisiini ja laitteisiini, tiettyjä hankintoja jne. Mutta siitä lisää Kurren Puupaja blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti