keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Funteerailuja

Tarina kertoi miten Girl Power korjaili tyttärensä kanssa kirjahyllyä. Siitä tulikin mieleen oma kirjahylly projektini joka tulee eteen tämän kevään aikana.

Ja sitten muita juttuja...

Tämän tyyppinen kirjahylly suunnitelmissa
Ajattelin "kopioida" yllä olevan tyylin mukaisen kirjahyllyn ensin koppiini ja sitten olkkariin.
Kaappien ovien kuviointi tulee olemaan kuhunkin huoneeseen sopivaa - mitä jää sitten nähtäväksi. Hyllyjen leveys vaihtelee sen mukaan mitä niihin tulee ja taustalle sopiva LED valaistus.
Ei niiden hyllyjen ja niissä olevien kaappien leveys / syvyys ja rakenne tarvitse olla kuten nk. normaalissa vastaavassa rakenteessa.
Omaan koppiini ajattelin käyttää ensimmäisenä vaihtoehtona noin 18-22 millin vaneria. Toinen vaihtoehto olisi mäntylauta.

Kovalevy ongelma
Eilen sain tietää että maahan tulee ensiviikolla uusi satsi kovalevyjä jossa on mukana yksi joka tulisi sitten minulle, Varimportin kautta - eli ellei ensi viikolla ole niin sitten sen jälkeen ja pääsen taas normaaliin työskentelyyn tietokoneeni kanssa.
Sitten onkin aika tässä kevään aikana miettiä uutta levyä jossa olisi tuo Thunderbolt liitäntä.

Videokameran hankinta
Ei mene alkuunkaan kuten Strömsöössä, kuten olen kirjoittanut siellä toisessa blogissani.
Mieleen tuli tehdä oma viritys jolla saisin sen jalustaan kiinni, adapteriin. Puran jonkun romulaatikkoon joutuneen kameran ja leikkaan siitä sen "mutteri osan" irti ja liimaan sen sitten kameran pohjaan :-)
Sitten on se langaton kaukosäätö. Se toimisi näköjään WiFi yhteydellä - eli on niitä toisen vai kolmannen osapuolen vekottimia jolla se onnistuisi. Hinta muutaman kympin. Eli katsotaan kaukosäädin ja sitten mitä kameroita ne tukevat ja valitaan sitten sopiva.

Google palvelu
Nyt tänään ja jonkin aikaa on tuo Googlen palvelu tökkinyt - eikä tahdo ladata sivuja kuten taas tänään.

Harvennushakkuut
Menen huomenna Mikkeliin jossa pitänee ostaa uusi terä raivaussahaan että pääsen vielä pakkasten tultua töihin ennen kuin tulee liikaa lunta.
Ne isommat puut voin kaataa sitten keväällä.

Puupaja
Siellä ne hommat nyt alkavat - pikku hiljaa. Yksi isompi homma olisi kun siirtäisin puruimurin seinän toiselle puolelle, katettuun puu ja lauta liiteriin jossa on vaikka mitä.

2 kommenttia:

 1. Killin villat mikä hylly! WoW
  Näpsä tekee, kun osaa.
  XD minä olen katsellut ex'än laskettelusuksia kellarissa sillä silmällä, jotta niistä taitanee tulla sellainen katonraja hylly.
  Inspiroivia päiviä ja rouvalle terveiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; Minulla on pari vanhat armeijan sukset puuliiterissä katon rajassa pitkittäin - toimisivat myös hyvin hyllynä :-)

   Poista