keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Sensuuria ja Persona Non Grata

Olen aina tarpeen tullen raapustellut ajatuksiani eri tiedotusvälineiden sivuille ja Uusi Suomi oli yksi niistä - kunnes.
Kunnes sain toistamiseen Puheenvuoro juttuun moitteita kirjoituksistani.
En kiroa ja silleen teksteissäni rumilla sanoilla, en ole Natzi ja sen sellainen enkä Stalinisti. Muttsa mitä olen kirjoittanut on ollut liikaa heille - kuten monelle muulle - kuten Hesarille - kunnes muuten asiat muuttuivat kun Päätoimittaja muuttui!

Ajattelin kirjoittaa hieman mielipiteitä tästä nyt lainehtivasta Ukraina ym jutusta ja miten Putin voi hyvinkin ottaa Baltian ja Suomen takaisin hoteisiinsa kuten oli ennen - hyvään aikaan.

Uusi Suomi ilmoitti sitten statukseni.
Ei toivottu
Suomessa kirjoitetaan vain siten mikä sopii.... 

PS. Periaatteeni on ollut etten tässä blogissa sen kummemmin,  itse asiassa en ollenkaan kirjoita "politiikkaa enkä uskontoa jne. Kuten ydin ideologia oli siinä tietyssä nk. salaisessa järjestössä jonka jäsen olin aikoinaan.

Pitäneekö avata oma blogi niille jutuilleni? Kiehun monesti kirjoittaa mielipiteitäni päivän uutisista - jotka ovat niin "viritettyjä" ja oman ideologian myönteisiä vastoin todellisuutta, sitä mitä todella tapahtuu ja on tapahtumassa.

5 kommenttia:

 1. Sananvapaus on siis suhteellinen käsite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarina. Tuo sananvapaus on kuhunkin aikaan sovellettu hyväksytty tai tuomittu "ilmaisu arvo". Et varmaan ole sitä ennen kuullut - en minäkään.

   Sananvapaus tukee kulloinkin voimassa olevaa valtaeliittiä. Nyt meidän ajassa laajempaa kokonaisuutta (EU) jota pieni eliitti katsoo oikeaksi - vaikka suurin osa kansasta on paikallisesti kuten Suomi tai jokin muu maa sitä vastaan.

   Kun Kekkonen oli vallassa sananvapaus ei pitänyt itsessään oikeutusta ulkopolitiikan kommentteihin - elleivät olleet YYA ja Kekkosen mukaisia - ja Kokoomuksen jutut eivät kuuluneet mihinkään sananvapauden kategoriaan.

   Poista
 2. Noinhan se taitaapi mennä.
  Juu'u on minulla päivää polttavampi kysymys XD.
  Millä ihmeen ilveellä saan niistä laskettelusuksista sen kaiken tahman pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Tarina. En tiedä mutta sen voin sanoa että tiedän mikä saa ne sukset todella LIUKKAAKSI!
   Joten ei sitä vanhaa vanhaa tarvitse poistaa:)

   PS. Testaan tuotetta joka tulee markkinoille - videoni siitä viikon parin kuluttua, siellä Kurren Puupajassa.Tänään sain "leikatusta-editoimattomasta" versiosta OK. :)
   Ja sitten on kuin laskisi mäkeä alas rasvaisen, liukkaan xxx päällä. Liukkaampi kuin sulannut voi XD

   Poista
 3. Noh, kannan ne sukset tamppaustelineelle ja hauskutan naapureita ja kadulla kulkijoita.
  Täytyy kiipeillä pakkelipelkka yläkaapista ja toimia kuin puhdistaisi painehaavaa ;o).
  Ensin kuopsutellaan mekaanisesti kaikki irtoava kuollut solukko. Naamakirjassa ehdottivat tinneriä, jos sitä löytyy niin sitä, mutta jos ei löydy niin katsotaan mitä keksin XD vaihtoehdoksi. Jotain emäksistä sen täytyy kuitenkin olla.
  Katsotaan kuinka käy pääsevätkö sukset seinähyllyksi vai joutuvatko kaatopaikalle.

  VastaaPoista