keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ny se sit simahti myös pajassa

Päätalon ilmalämpöpumppu alkoi vetelemään nyt viimeisiä ja siksi hankin sen kaasulämmittimen apuriksi, josta jo mainitsin. Ulkoyksikkö vaihdettu jo kertaalleen sekä piirilevy ym.

Eilen taisi siten olla se päivä kun puupajani ilmalämpöpumppu toimi, eli se simahti, tavallaan. Tuuletin ei toimi. Kumpikin Ultimate.

Saman kohteen yksikkö, eli tuo puupajani on jo kertaalleen vaihdettu kun se sekosi täysin. Kyllä se rutisee eli ääntelee mutta tuuletin ei toimi - siten se ei tuota myöskään lämpöä.
Apuriksi piti nyt ottaa läpivirtaava - ja se pienimmälle että pysyy kohtuudessa, tuo kulutus joka näyttää olen hieman alle 800 W. Täysillä 1000 W lisää.

Ei kiva, ei alkuunkaan :( ja ruma sana kuten sanotaan, ja vaikka koko litania. Apua tuskin sieltä myyjätaholta tulee - jos tulee niin kerron - ellei niin kerron sitten kunnolla.

1 kommentti:

  1. Todella kurja kuulla, että on noin ilmalämpöpumpun kanssa ongelmaa. Oliko sille etukäteen tehty ilmalämpöpumpun huollot aivan säännöllisesti, tai kuntoa tarkasteltu? Meillä olisi huolto edessä, ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista