perjantai 5. kesäkuuta 2015

Eukolle apulainen ja omenapuiden kukat

Niin, eukolle piti hankkia apulainen, joten sellainen tuli sitten mukaan kauppareissulta. Oli jo ryhtynyt käsin leikkelemään ongelmakohtia. Ei moittinut hankintaa, päin vastoin.
Bosch surisee
Sopivan kokoinen hänelle, omani on metsäsaha luokkaa polttomoottorilla jonka piiskalla katkaisee helposti koko perennapenkin.
Ei ole eukko vielä luopunut villahatusta ja vaatetuskin on Grönlandin mukainen. Joten ei se kevät ole vielä täällä, vaikka omenapuut yrittävät olemaan asiasta eri mieltä.
Yksinäinen kukka
Muutama kukka on yhdestä puusta avautunut ja eilisen ja sitä edeltäneiden päivien tuuli on jo karsinut terälehtiä. Saas nährä miten taas käy, tuleeko omenia vai ei.

Pajani laajennuksen katolle en nyt ole mennyt kun tuuli on ollut melkoista haipakkaa. Olisin vielä menettänyt jo asentamani aluskatteet - ei hyvä. This Is Not Funny!
Huomenna olisi eri lähteiden mukaan sellainen päivä että pääsen jatkamaan katon tekoa - toivon niin tai sitten alkaa todella pannun paineet kohoamaan vaarallisen korkealle tasolle.

Alla hupaisa juttu kun kävin terveyskeskuksessa eukon nuhan ym. vuoksi. Siinä oli pieni sitikka paikoitettu ihan väärään paikkaan. Tuli sitten mieleen olisiko valunut alas ja kokeilin. Oli valunut joten hain kiven ja ilmoitin sitten terkkarissa mikä on tilanne. Tarttis löytää omistaja.
Ja sellainen löytyi, nuori mies ja hän oli lääkäri, niin työharjoittelussa olevia kandeja.
Auton käyttö oli sitten sellaista ettei paljoa ole ajanut ja rutinasta päätellen hän kyllä sitten muisti käsijarrun.


1 kommentti:

  1. Rouva sai mitä mainioimman kesäapulaisen.
    Tuuli tuivertaa edelleen ja pörriäisiäkään ei näy. Ei kyllä näy omenankukkiakaan.
    Omenasadon arvoitus ratkeaa kesemmällä.

    VastaaPoista