torstai 8. lokakuuta 2015

Ollaan taas oltu, sano poliittisesti aktiivisia,

Kirjoitin muutaman kommentin HS juttuun kun PS puolue tipahti vesiesteeseen ja muut menivät yli ja sivuilta ohi.

Avaus:
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat ns. rintamakarkureita?
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat rettelöitsijöitä joilla ei ole selkärankaa kantaa poliittinen vastuu maamme tilanteesta?
Onko tosiasiallisesti niin että suurin osa puoluetta äänestäneistä ovat kuten grafiitti maalareita yön pimeydessä, mummojen potkijoita, öykkäreitä jne.?

Kuvaako tämä kansakuntamme demokratian tilaa, siis kansalaisten mieltymyksiä? 

Juttu 1:
En ole niinkään Perussuomalainen vaikka olenkin heitä äänestänyt ns. paremman puuttuessa.
Tuleva äänestyskäyttäytymiseni ei tässä esiin tulleessa tilanteessa perustu siihen mitä "Soini & Kumppanit" PS puolueesta ovat tehneet ja sanoneet. Uskon heidän toimineen parhaalla mahdollisella tavalla kun huomioidaan valtakuntamme tila - kun taseet on nähty ja viivan alla on miinusmerkkinen luku ja se on iso joka vain kasvaa.

Se mistä otan herneet nenääni ovat nuo jotka ovat kyseistä puoluetta äänestäneet ja heidän takin kääntö. Sekä tiettyjen pikku-kuppi-kuntalaisten esiintulo ikään kuin he johtaisivat puoluetta, kuten tuo 3. puheenjohtaja joka Vanhan Testamentin aikaan oltaisiin ajettu yhteisöstä ulos ja kivitetty hengiltä.
He haluavat Kalifiksi Kalifin paikalle, nuo Ahmed Ahneet. Ja se jos mikä johtaa PS puolueen tuhoon.

Täten vaihtoehdot käyvät vähiin ja RKP pääsee taas hallitukseen kuten Kristilliset kun Punamulta alkaa laittamaan maatamme järjestykseen (kuten ennen ja sitä me nyt maksamme); velkarahalla, AY-liikkeen talutusnuorassa - ja luottoluokittajat arvioivat maamme luotettavuuden vuoden parin sisällä Kreikan, Portugalin ja muiden tasolle.
Ja silloin maamme menee konkurssiin, myös jokainen "duunari" jolla on asuntovelkaa. Eli nyt jos milloin on aika laittaa mökki myyntiin kun sille voi vielä olla ostajia ja maksaa velat pois.

Suomalainen ei omastaan anna minkä ovat saaneet, eivät edes tuhkia pesästä, arinan alta. Eikä edes PuuCeen paskoja, ne kun ovat omat vaikka käyttöä ei niille olisi.

Juttu 2:
On puhuttu ja todettu etteivät viime vuosina, vuosikymmeninä koulunsa päättäneet ymmärrä yhteiskunnastamme mitään. Hyvä mikäli erottavat Presidentin Pääministeristä ja Eduskunnan Puhemies on outo juttu.
Entä Parlamentarismi, puhumattakaan Eduskunta? Se on heille täyttä utopiaa.

Sitaatti: "... SAK:n, (joka edustaa pieni- ja osin keskituloisia palkansaajia)..."

Kysyn mikä taho johtaa Suomea, Perustuslain valtuutuksella? Se ei ole SAK, se ei ole EK. Heillä ei ole mandaattia siihen.
Yksi suurimmista ongelmista rakentuu juuri noiden nk. edunvalvonta tahojen kautta - ja se jolla on Perustuslaillinen oikeus tehdä päätökset ja johtaa maatamme käsketään vaikenemaan ja tekemään miten he asiat näkevät ja kokevat.

EK manipuloi juttujaan Kokoomuksen, RKP:n ja Kristillisten kautta ja SAK (ja sen liitot) Demarien sekä Kommunistien, nyt myös Vihreiden kautta.
He johtavat maatamme ja Eduskunta on vain marionetti joka tekee mitä käsketään - ilman vastuuta - ja samalla Perustuslain vastaisesti.

Jotta tämä maa saataisiin takaisin minne sen pitäisi kuulua, kansalaisten hyvinvointiin tulee noiden nk. edunvalvonta järjestöjen valta karsia, ei karsi, vaan lopettaa.

2 kommenttia:

 1. Pieni lisä kommentti

  Lisäkommentti
  Demokratia eli kansanvalta on kansanvaltaan perustuva valtiojärjestys tai hallitusmuoto. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.

  Anarkia on hallituksettomuuden tila, jossa vallitsee laittomuus ja sekasorto. Sanaa käytetään yleensä kielteisessä merkityksessä viittaamaan mellakoihin, jne.

  Mielenilmaisut - joiksi nykyään AY liike lakkojaan nimittää on omalta osaltaan mellakka.

  Maassamme ei tuo Demokratia toteudu, maatamme johtava AY-ryhmät; anarkistit ja yhtä lailla myös työnantajien anarkistit.

  Valtiojärjestyksemme on vain sana helinää, paradoksi, kaikin puolin järjenvastainen kokonaisuus jota kukaan ei todellakaan toteuta, paitsi haluamallaan tavalla.

  Me tarvitsemme riippumattoman perustuslakituomio istuimen. Perustuslaki valiokunta on yhtä kuin rikoksen tekijä syyttäjänä ja tuomarina omassa jutussaan.

  VastaaPoista
 2. Asiaan liittyen kirjoitukseni Google+ palvelusta, Perus Suomalsiten "takinkääntöön" liittyen:

  Olen Heikki yrittänyt palauttaa muististani sitä " PS puolueen linjaa". Yhtä lailla myös muiden, etenkin Sipilän vatulointeja.
  Mitä mieleen tulee on että niitä PS linjauksia on useita - monet eroavat täysin Soini linjasta.

  Hakkaraiset, Tynkkyset ja lukemattomat muut esittivät sitä oikeata Perus Suomalaisten linjaa, joka ei itse asiassa ollut "Soinin", eli puolueen linja. Unohtamatta Putkonen, se työmies. Sen kansa ja lehdistö muistaa.

  Kuten on, oppositio ei pääse katsomaan kulloinkin vallassa olevan hallituksen saamaa tietoa, tässä tapauksessa VM virkamiehiltä - jotka perustuslain vastaisesti julkaisevat omia juttujaan. Ja se jos mikä on anarkismia.

  Kun oppositio, kuten PS ei saanut todellista tietoa valtiomme todellisesta taloudellisesta tilasta on vaikeata sanoa just tasan tarkkaan mitä tulisi tehdä - ja mitä luvata.
  Kun he sen sitten saivat niin jonkin kirjoittamattoman säännön, salassapitovelvollisuuteen vedoten sitä ei sitten saa tuoda julkisesti esille, ei edes puolueen johto henkilöille.
  Joten PS ministerit, Soini mukaan lukien ei voi siitä puhua. Ja hyvä niin sillä muut voisivat sillä tiedolla saada aikaan todella pahaa jälkeä levittämällä nk. salaista tietoa julkisuuteen oman edun tavoittelussa.

  Kokoomus sooloilee kuten on aina tehnyt. VM virkamiehet ovat saman salaseuran korkea-asteisia vaikuttajia jotka jatkavat Kataisen aikana toteutettua "kasvu - ja - pelastus politiikka" - pitäen Valtioneuvoston pimennossa, antaen vain pieniä pähkinöitä nälkäisille oraville - jotka sitten puhuvat esikirjoitettua mantraa. Samalla myydään joukkovelkakirjoja ja otetaan lainaa ilman Eduskunnan hyväksyntää, ja tietoa.

  Kuten on, me emme saa tietoon mitä valtioneuvossa todella tapahtuu ja mitä siellä touhutaan...
  Mutta olen tasan tarkkaan siinä uskossa että Soini ja hänen ministerinsä ovat pistäneet Sipilän ja Stubbin vatuloimaan uudelleen juttunsa. Soinin kanssa mikään ei ole läpihuuto juttu.

  VastaaPoista