maanantai 3. maaliskuuta 2008

Savotta alkoi harvennuksella

Nyt ei menty metsää harventamaan - vielä
Siirsin suunnitelmamme taulukkolaskentaan, josta jo varmaankin olen kirjoittanut, niin MUTU jutut realisoituivat ja mitä viivan alle syntyi pisti miettimään.
Keittiön kaapistot ainakin mietitään uudelleen ja jotain muuta, ja rakentaminen vaiheittain.

Jotenkin kaikki tuntuu niin peijakkaan syvältä - nuo hinnoittelut. Muutamassa vuodessa hinnat ovat suorastaan riistäytyneet käsittämättömiin sfääreihin. Ja nyt en puhu muutaman tai edes kymmenen prosentin noususta.

Olen rempannut monet talot, tehnyt vanhasta uutta, ostanut keittiökokonaisuuksia laitteilla, kaiken maailman tarvikkeita - - -
- - - ja nyt uudelleen, ja tässä on kuin kaksi eri maailmaa.

PS. Pitää kait vain ensin ostaa kunnon Partneri (moottorisaha) pitkällä laipalla ja ängetä lumen täyttämään metsään :(

PSS. Mikä oli ennen markkoja on nyt euroja!
Ostin muutama vuosi sitten hyvin laajan ja tasokkaan keittiön koneilla, Ikea Hollannissa. Muistan ettei se maksanut "kuin" (vain) 3500 € . JA se oli oikeastaan kalleinta mitä oli tarjolla. Paljon rosteria, myös vetolaatikoiden pinnat. Puuovet laadukasta puuta, paljon lasi ovia jne. Pöytätasot parasta koko puuta.
Nyt kuta kuin jotain mitä voi ajatella (koivu pinta) , vain murto osa edellisestä kokonaisuudesta, ilman koneita ja laitteita, niin ei tonni riitä! Siirtyminen täysin valkoiseen pudottaa hintaa noin 250€.

Jokin mättää jossain - pahasti - ja tiedän miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti