torstai 16. heinäkuuta 2009

Hitaasti valmista

Valmista tulee hitaasti, ja varmasti

Grillikatos alkaa pikkuhiljaa valmistumaan - toki paljon on vielä tekemättä. Grilli sisälle, jonka rungon muurauksen aloitin tänään.
Sitten pitää saada luukut ikkunoihin, ja pleksilasit. Niillä voi sitten säädellä miten sisälle tuulee tai ei tuule.

Kasvimaa alkaa tuottamaan jotain joka lupaa mukavaa syötävää. Kurpitsapenkin tuotteet ovat ainakin kooltaan melkoiset. Toivottavasti kurpitsat ovat samaa luokkaa - sitten joskus.

Tomaatteja tulee niin että voisi vaikka pullottaa - kunhan ensin kypsyvät, siirtyisivät vihreästä punaiseksi.
Kurkut ainakin ovat tulleet esille kukkien alle ja vauhdista päätellen pian niitä löytyy pöydästä.

Rikkaruohoja piisaa niin että kun yhdestä alueesta ne on raivattu ja siirrytty toisaalle jo raivattu alue alkaa täyttymään.

Vene remonttiin en ole vielä päässyt, mutta jotain sen suhteen on kuitenkin tapahtunut. Kun en saanut sitä tähän mennessä vesille enkä varmaan syksyyn mennessä niin laitetaan se sitten vesille tulevana keväänä.

Menoa on viime aikoina riittänyt.
Ensin oli kesävieraita maanantaista lauantaihin jolloin matkustimme Stadiin eukon veljen tyttären häihin.
Sunnuntaina Porvooseen morsiaimmen vanhemmille, sieltä sitten äitini luo.
Hän yllätti meidät puutarha ostoksillaan. Kukkia vaikka mitä ja vielä yksi viinipuun köynnös joka oli saanut jo melkoisen pituuden hänen parvekkeella. Sitten ostimme vielä itse muutaman lisää.
Maanantaina oli pakollinen vierailu eukon siskon luona heidän siirtolapuutarhassa Pakilassa. Moni juttu jäi matkalla tekemättä kun aika ei riittänyt. Hyvä kun ehdin Bilteemaan.

Sitten matka jatkui Lahteen josta haimme kissamme tyttäreltäni ja X-vaimolta aikoinaan hänelle tekemäni kyökin pöydän ja tuolit. Osti uudet ja modernimmat.

Hesassa alkoi sade jota jatkui Mäntsälään - ja sitä vettä tuli! Siskoni kertoi että sen päivän aikana Mäntsälässä tuli 40 mm. Kun päästiin kotiin katsoin että meillä oli tullut vain 10 mm.

Tulevan viikonloppuna on sitten Sukukokous, äitini puolelta Juvalla, joten yövieraita tulee taas. Sunnuntaina vielä serkkuni ja enoni.
Viikko siitä poikani tulee vaimonsa kanssa. Ennen sitä pitää poiketa Ristiinassa kahvilla - nyt ei voitu enää kieltäytyä - tai selitellä.
Sitten tulee vieraita Anttolasta ja ennen syksyä meidän tulee poiketa siellä.
Niin ja joitakin muita vastaavia juttuja.

Ihmettelen vain missä välissä pääsen rauhassa touhuilemaan omiani ;)
Valmista tulee, vaikka hitaasti :)

PS. Niin, sain loppujen lopuksi korjatuksi polkupyöräni kumit ja menopeli toimi loistavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti