maanantai 4. kesäkuuta 2012

Eukolle tuli Joulu!

Olen parisen päivää touhuillut sisäeteisen kanssa - vai onko se nyt tuulikaappi. Kokoa sellaiset 2.5 m leveyttä ja 1.3 m syvyyttä.
Yhdessä päädyssä ovi laitehuoneeseen ja sen edessä, alla kulkuaukko alapohjaan. Vastakkaisessa päädyssä ovi kylmähuoneeseen.

Tänään sain sen katon uuden rimoituksen valmiiksi ja paneloinnin tehdyksi ja samalla uudistuivat sähköt ja uudet valot eteiseen sekä kylmähuoneeseen.

Kun tila oli täynnä itikoita olin kysynyt eukolta onko niitä hyttyssavuja vielä jotta saisin ne itikat karkotetuksi.
Hän lähti sitten sitä savua katselemaan - varastoistaan yläkerrasta - paikat jotka vain hän ymmärtää ja tietää.

Yksi kiekko löytyi ja kun hän tuli pihakeinuun kädessään oli iso muovipussi ja naama oli kuin pienellä lapsella Jouluna saatuaan mahtavan toivotun lahjan!

Kysyin että mikä nyt on? Pussi sisälsi mahtavasti laajan valikoiman eri kukkien siemeniä! Hyvinkin "arvokkaita". Ne olivat olleet "kadoksissa" ainakin pari vuotta - ja nyt ne löytyi.

Uskokaa vain miten onnellinen hän oli ja huomenna on sitten töitä uusien kukkapenkkien tekoon ja istutuksiin.
On melkein juhlinnan paikka :-)
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minulle tuli hetken mietittyäni vastaustasi todella sellainen nauru että kyyneleet melkein tulivat silmiin!
   Se on todella sellainen "tyylikaappi" josta pysyn todella kaukana - ja se tuo aina esiin mitä suurimpia ihmeellisyyksiä!

   Poista
 2. Ja mitä eukon jouluun tulee - puskurissa on hieman "eukon" puutarhaa ym. Kunhan ehdin sen kaiken julkaisemaan... ja ne muutkin jutut...

  VastaaPoista
 3. En lainkaan ihmettele, jotta rouvalla oli suu muikeana, kun siemenpussit löysi!
  Sehän tietää, jotta lapio heiluu kaivaen uutterasti kukkapenkkiä, etteivät ne aarteet toistamiseen huku muuta kuin kuohkeaan multaan itämään.
  Lauantai ehtoon huumaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun siemenpussit avautuivat sain avata lisää istutusaluetta talikoilla ym - nyt odotetaan mitä niistä siemenistä tulee :-)

   Poista