keskiviikko 30. tammikuuta 2013

iMac'kini tuli takaisin ja sitten se hauskuus alkoi

Hain tänään Mikkelistä koneen ja sitten vain kotiin.
En kyennyt sitten kirjaantumaan tietokoneelle alkuunkaan eikä Apple ID avulla myöskään onnistunut.

Kokeilin sitten iPhonella kirjautua Apple Storeen, eli kauppaan. Ei sekään onnistunut. Ja sitten vain soittamaan Applen 0800 numeroon.
Sitä ennen soitin SCF Huoltoon, joka maksoi puolitoista euroa ja pyysin soittamaan takaisin. Kun aikamme juteltiin ja sanoin mielipiteeni, käskin ottamaan yhteyden homman tehneeseen ja soittamaan takaksin.

Niin sitten tapahtui samalla kun olin yhteydessä Appleen. Olivat SCF huollossa nollanneet salasanani ja luoneet uuden Apple ID tilin jota ei sitten vahvistettu. Meiliä siitä ei tullut minulle, ja miten olisi kun oli sellainen feikki juttu.

Omalla koneellani meni samalla kaikki tallennettu tieto Avainnipussani ja se oli todella paha juttu. Onneksi minulla oli ne varmuuskopiolla josta ne sitten sain.

Applen kanssa meni miltei tunti ja lopulta suuren pomon kautta tilini ns. nollattiin. Se ei todellakaan ollut läpihuuto juttu. Huomenna saan sitten meiliä kun kestää noin 24 tuntia ja saan käyttöoikeuden tiliini.
Ensin heidän piti nollata SCF huollon luoma ID minun nimissäni, josta en ollut saanut mitään tietoa, mistään.

Ja mitä muuta siellä sitten tapahtui?
Edellisen lisäksi he vain pyyhkivät pintalasin taustan, eli sinne kerääntyneen harmaan "jutun" selvittämättä syytä siihen.

Toinen asia oli Ethernet yhteys joka ei toimi kun kone lämpenee. Ja niin se sitten oli saman lainen nyt kun sinne lähtiessä. Ethernet, eli piuhalla yhteys ei toimi.
Se on tökkinyt alusta pitäen ja on korjaantunut kun olen nytkyttänyt liitintä.
Piuhassa ei ole mitään vikaan sillä se toimii loistavasti esimerkiksi MacBook Pron kanssa. Joten vika on iMac koneen töpselin reiässä.

Ja nyt sama laite pitäisi lähettää uudelleen huoltoon! Ja pitäähän se / tämä saada kuntoon ennen takuuajan päättymistä.

Ennen pitkää alkoi todella jurppimaan, pahemman kerran.

PS. Sama firma mokasi iPhone puhelimeni takuukorjauksen väärin perustein. Vika joka siinä edelleen on on valmistusvika. He sanoivat sen olleen itseni aiheuttama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti