sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nyt ei oikein mikään mene kuten haluan


Ensin oli tuo tietokone juttu ja sitä nyt odotellaan, varaosia siihen.

Aika on kulunut pajassa jossa kaikki ei ole mennyt ilman hassuja juttuja.
Esimerkiksi etsin liimapistoolia, etsin ja etsin ja luovutun. Päätin ostaa uuden uskoen siihen että löydän sen sitten heti ensimmäisellä silmäytksellä.
Eilen etsin aivan jotain muuta ja kun siirtelin laatikossa rojuja tuli kyseinen liimapistolli käteen ja olin jo siirtänyt sen sivuun kunnes tajusin mikä olikaan ollut kädessä.

Jokunen päivä sitten etsin sellaista apukahvaa joka helpottaa höyläyksessä, ja tietenkään en sitä löytänyt mistään. Tein puusta sellaisen.
Tänään eräs tuttu soitti ja kun juteltiin katseeni osui katkaisusahan jatkopöytään ja siinä se sitten oli. Päitäisikö maalata punaiseksi?

Tänään sain yhden kulhon kiillotettua ja ryhdyin hiomaan erästä vatia kun sorvin nopeutta säätäessäni kahva meni "pohjaan" ja puusorvi pysähtyi - siis pakka, ei moottori.
Kun avasin koneiston vaihde osan huomasin että hihna oli katkennut. OK, oma moka kun en ollut ostanut uutta varalle. Se tietää sitten Mikkeliin menoa huomenna - ei kiinnostaisi mutta kun on tilaustyö joka on jo nyt myöhässä.

Aikaisemmin ruttaamani etusormi on muutoin kunnossa mutta on edelleen arka, eikä oikein ole yhteistyöhaluinen.

Tein parannetun version höyläni puruimuun eikä siinä mennyt kuten Strömsöössä. Olen nyt sitten kehittelemässä uutta systeemiä paljon paremmalla imujutulla.

Ja viivyttelyt puuliiterissä teetättää nyt sitten lisätöitä, joten parin päivän sisällä pitää terottaa moottorisahan terä. En kehtaisi laittaa siihen uutta jos vaikka osuisi naulaan.

Ja oliko se edellinen siinä? Ei alkuunkaan, vastaavian on vaikka millä mitalla. Kynät ovat viime aikoina ryhtyneet leikkimään kuurupiiloa kuten suorakulmani jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti