torstai 1. toukokuuta 2014

Häiriöitä kerrakseen

Katselin tulevan viikon säätietoja - Tiistai 6.5 tulee illalla sadetta - parhaimmillaan 6 mm tunti tolkulla ja kaikki lumena! Seuraavana päivänä pitäisi ajaa peräkärryllä Isoon Kylään, sinne etelään. Yöpakkasia on pitänyt ja pitää, päivä tolkulla.

Kurren Saluunan avaaminen ei sitten saanut sisälläni riittävää kannustusta - syynä säähäiriö - toki olisin voinut kytkeä Infrapunalämmittimen päälle - en nyt sitä sitten tehnyt.

Laitettiin sitten kunnolla lämmintä päälle ja istuttiin kunnostetulla terassilla - ja siinä tyhjeni sitten skumppa pullo - ja sitten sisälle. Olisi pitänyt olla villasukat.

Kun eukko alkoi tekemään meille brunssia ajattelin kirjautua Nordean verkkopankkiin - ei onnistunut. Oli järjestelmä häiriö. Jää nähtäväksi pääsenkö tänään maksamaan laskujamme.

Ajattelin sitten kirjautua S-Pankkiin, ei sekään toiminut. Eivät ole vielä tulleet vappu juhlilta. Siellä on palvelukatko - avautuu muutaman tunnin kuluttua. Jää nähtäväksi pääsenkö tänään maksamaan laskujamme.

Olin muutaman tunnin puupajassani - sorvata ei pitänyt - vain pinnoittaa juttuja mutta jokin järjestelmä häiriö päässäni sai ryhtymään sorvaukseen - ei ihan hyvä olkapäälle joka oli määrätty muutaman päivän lepoon.

Joten tällainen vappu tässä meneillään - brussina munakokkelia ja anjovista leivän päällä, sivussa sitten Heinzin papuja tomaatti kastikkeessa ja alla kunnon ruisleipää.
Sen jälkeen, pienen odottelun jälkeen parsaa ja hollantilaista kastiketta - kaupan pussista - en ryhtynyt sellaista tekemään - ja tekemättä olisi jäänyt kun munat loppuivat.

Näin täällä :)

2 kommenttia:

 1. Nyt siteeraan isopappaa "toi,toi eipä tolskita" siellä olkapäätä kokonaan rikki.
  Rouvalle sifonkimekko ylle, villahousut sen alle ja pilkkihaalari päälle ja pyöritte valssintahdissa uudella terassilla. Juu-u skumppa pysyy taatusti viileänä.
  Josko huomenissa tahi sitten maanantaina järjestelmät toimisivat.
  Mainiota Walpurin jatkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Eukolla olisi sellainen sifonki mekko - ja haalarit XD
  Radio ei ole vielä viety ulos että olisi saanut musiikkia... kyllä se ehtii...
  PS. Ja Walpuri jatkuu - Kauniit ja Rohkeiden jälkeen Parsalla ja silleen :)

  VastaaPoista