perjantai 23. toukokuuta 2014

Tekstiä terassilta

Istun nyt terassilla - ...  edelleenkin edellisen lauseen jälkeen. Aikaa on kulunut noin pari tuntia. Eukko lähti juuri koiramme kanssa ilta kävelylle.

Kirjoitan tätä 2008 MacBok Pro 17" läppärillä joka lopetti elinkaarensa noin 2 vuotta sitten. No, se on oma asiansa miten kaikki hajosi ja lopulta akku joka turposi kuten pulla taikina.

Sain sen tämän nyt sitten "Kiinalaisilla" osilla käyttö kuntoon - sopii hyvin tekstin kirjoittamiseen.

Ja siitä aloituksesta jatkoon.
Mielessä on kirjoitta monestakin asiasta - kukin kuitenkin omana juttuna. Joten mikä nyt tälle kirjoitukselle olisi sopiva?

Itse asiassa ei mikään. Illalla avasin Kurren Saluunan, Grillini ja paiston vartaassa elävää ravintoa. Mahtavan isoja herkkusieniä, kesäkurpitsaa - ei vielä omia - paprikoita - ei vielä omia ja kunnon pihvit.
Syötiin uudella terassilla - melkein "nakuna". Varjossa sen 28 astetta silloin.
Punkkua ja snapsit ennen sitä - ja snapsia vieläkin.

Alkaa olemaan raukea olo --- ihana olo, ja otetaan vielä hetki ihanasta kesäisestä illasta kaikki irti!

Ja niihin muihin asioihin palataan sitten ensi viikolla - etenkin videoilla joita pääsen käsittelemään sitten - toivoni mukaan. Se tilaamani sovitin ei tullut tänään vaikka piti. Jos vaikka sitten ensi viikolla. Gigantilla ei nyt kaikki oikein toimi. Piti tulla Suomesta, tuleekin Ruotsista.

Joten näin nyt tältä illalta - ja sunnuntaina haen naapurin Matin Traktorin (ja lisää huoltoa sille kuten uudet rasvanipat ja rasvaus) - toisesta naapurista haen sitten perunan kylvöön tarkoitetun auran, eli perunat maahan,. Sitten käydään äänestämässä, Matti, hänen sisko ja äiti joka täyttää nyt 93. On muuten kova ja pirteä täti!
 Maanantaina autoni joutuu huoltoon ja tuon tullessa Mikkelistä puutarha jyrsimen RamiRentistä jonka palautan keskiviikkona,,,,  ja .... yhtä jos muuta siinä välissä ja silleen :)


Ps. Katotaan nyt miten tämä kirjoitus lähti liikenteeseen "terassiltamme". WiFi yhteyteen on jonkin verran matkaa.

3 kommenttia:

 1. SE TOIMII SITTENIKIN!

  PS. Samsung puhelimeni melkein uusimman WiFi toimii tällä hädin tuskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan "Mökötyskopissani" sen uuden iMac koneen kanssa yhteistyössä - ja siellä / siis täällä se on nyt tuo kirjoittamani teksti näkyvillä, sen jonka kirjoitin terassilla - noin reilut 20 m päästä, monen, monen seinän läpi.
   Hyvin toimii :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista