lauantai 12. heinäkuuta 2014

Sitä ollaan nyt sitten Maistereita ;)

Johan minä olen kerran jo ollut maisteri, nimittäin uimamaisteri.

Nyt näköjään sitten Grillimaisteri - tai ainakin esiliina tuo sen esille, on se vain sellainen dibloomi vaikka onkin kangasta :)
Kunnon esiliina ja työkalut
Odotellessani grillin kuumenemista ja että eukko saa tarvittavat jutut sisältä sinne katselin tekelettäni.
Olisiko nyt kolmas kesä kun jää tekemättä - ne monet lisäykset kuten selkäni takana olevan seinän muuraaminen ja katon muokkaaminen avotulelle sopivaksi sekä kunnon pizza uuni jossa voisi paistaa vaikka ruisleipää. Sopiva juurikin löytyy taikinalle.

Kädessä fuZion ORGANIC Cabernet Malbec
Huomaa tuo --Zion. Kertooko se jotain?
Siinä sitä viiniä kyytipojaksi hyvälle marmori pihville joka mielestäni oli ehkä himpun verran liian kauan tulien päällä. Ja viiniä suosittelen!
Ei sitä samaa makua saa keittiössä aikaiseksi mitenkään, siis pihville.

Joten hyvää kesän alkua itse kullekin :D


3 kommenttia:

 1. Hilirimpsis' ja malja maisterille!
  Viineistä en tiedä mittään, kun olen allerginen tuolle juomalle.

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen mitä se Googlen mainosbannereiden laatija-kone on miettinyt kirjoituksestani kun lukijoille tarjotaan Hautakiviä, toiminnassa vuodesta 1896 ja toinen linkki "Hae kuolinilmoitukset"?

  Katsotaanko että grillaaminen ja viini ovat sitten niin vaarallisia että jo ennakkoon avustetaan taivaallisten grillausten ja viinien luokse liittyviin maallisiin asioihin?

  Ja sitten oli linkki nimellä Kakku ja matot miinus 35% alennuksella. Olisiko se sitten kakkua hautajaisvieraille ja matto minkä päällä oleskella?

  VastaaPoista