torstai 24. heinäkuuta 2014

Tuli muutama pyyntö, privaatisti

Tervehdys kaikille.

Lukijoita tälle blogilleni on ollut minulle, aika ajoin pettymys ja sitten yllättäen miellyttävä yllätys.

Vastasin tuossa Tarinalle hänen kommenttiin ja sain sitten muualta muutaman ihmettelyn. Ei blogissani kirjoitettuna.

Mainitsin Tarinalle sen toisen portaalin, toisen foorumin. Mikä se on, missä se on? kysyttiin.
Hold your horses - sanotaan rapakon takana kun vauhti kiihtyy.

Kun viimeksi päivitin sen sivuston se oli 2012 alku vuodesta, sitä ennen vuosi pari aikaisemmin.
Itse asiassa mitään ei ole tapahtunut seitsemään vuoteen!

Seitsemän vuotta?
Se on pitkä aika. Paljon ehtii tapahtua sinä aikana ja ennen kaikkea, itseni kautta - myös paljon jää tapahtumatta.

Kun ostimme aikoinaan tämän talon se osoittautui "hometaloksi" pahemman kerran - siihen tehdyn laajennusten osalta. Ostaessamme tämän talon tiesin että yksi laajennus puretaan. Kun sen tein osoittautui että vieläkin on lisää purettavaksi ja sitten sokkeli - sitä ei itse asiassa ollut! se oli betoni jana kivien päällä ilman raudoitusta.
Perustalo, se alkuperäinen "pirtti" oli hirrestä ja oivallisessa kunnossa kuten myöhemmin tehty yhden huoneen laajennus.
Sen jälkeen 1970 alussa tehty laajennus, "pannuhuone", sauna ja yksi "olohuone" olivat ne ongelmat - ne home ongelmat. Noin puolet koko kiinteistön neliömäärästä.

Joten viimeiset vuodet ovat vieneet huomioni, voimani ja kiinnostukseni aivan muualle mitä alkujaan aloitin kun tänne muutettiin.
Kirjallisuus, tietyn alan "tutkimus" ja tiedon syventäminen on jäänyt tekemättä. Oli vain päiviä ja iltoja silloin tällöin jokaisena kuukautena kun sain pahan olon siitä kaikesta jota en voinut tehdä.
Kuloinkin olevaan asiaan tai aiheeseen liittyen minulla oli yhdestä kahteen viikkoon "lukemista"ennen kuin ryhdyin siitä kirjoittamaan. Se aika oli 7/24 ilman "interrupted", eli ilman keskeytystä. Siis muihin hälinöihin, vastuuseen, rakentamiseen jne.

Nyt kun olen taas "palautumassa" - ottamalla esille sen entisen, ottanut sen uudelleen esille olen kokenut että tuollainen "nollaantuminen" onkin ollut hyväksi. Jopa suureksi siunaukseksi, nuo 7 vuotta.

Mikäli koin itseni noin 7-8 vuotta sitten "mestariksi" osaamisessani niin näen nyt silloisen itseni noviisiksi.

En vielä julkaise linkkiä sille sivustolle sillä kokoan sitä juuri uudelleen julkaistavaksi, otettavaksi käyttöön poistamatta mitään mitä sinne on vuosien varrella julkaistu.

Se on sivusto on nimeltään "X" joka tarkoittaa jakaa ja jakaa ja jakaa ja ....

PS. Olen tästä tilanteesta hyvin helpottunut - jopa onnellinen - kuin olisin pääsemässä pimeästä metsästä valoisalle nummelle....
Ei siihen mennyt kuin nuo seitsemän vuotta. :)

1 kommentti:

 1. Lisäys edelliseen, yhden kysymyksen verran.

  Kun yksi "asia" jaetaan kahtia, niin mikä on tulos?
  Kaksi sanotaan.

  Minä sanon kolme. Eli jakolaskun tulos onkin kolme, ei kaksi.

  Se kaksi toteutuu - mutta unohdetaan että se jaettava jää edelleen olemaan edelleen!

  Eikö mennyt jakeluun?
  On ryhmä joilla on erimielisyyksiä. Sitten syntyy sovinnon kautta kaksi ryhmää.
  Mutta se alkuperäinen olemassa ollut jää kuitenkin olemaan - sitä ei poistettu, eikä voi poistaa koska kumpikin on syntynyt siitä.
  Kun aikaa menee, siirrytään siihen entiseen, joka on olemassa ja syntyy uusi, uusia ryhmiä, silti se alkuperäinen jää edelleen olemaan. Ja niin edelleen.

  Vanhassa Testamentissa puhutaan tällaisesta "jaollisuudesta" - ohimennen. Ja sillä on nimi.

  Kumpi sen ensin kertoo, te lukijat vai minä? Se nimi on tuon portaalin nimi jonka tuon myöhemmin esille. Se on ollut olemassa Suomessa vuodesta 2008 lähtien kun palvelin joka sitä aikaisemmin käytin ja ylläpiti vuodesta, muistaakseni neljä vuotta aiemmin lopetti palvelun - minulle. Taisin olla silloin nk. terroristi sivusto - ainakin nk. kristityille - ja Amerikkalaisille kristityille sekä juutalaisille.

  VastaaPoista