perjantai 18. syyskuuta 2009

On se sit niin kummallista

Niin, on se sit niin kummallista tuo remontointi.
Jossain vaiheessa se työ alkaa ja kun se on tehty ja ryhdyn kerämään romppeita sisään, työkaluja joita olen käyttänyt, niin niitä vain piisaa, ja loppua ei näy!
Kaikkea tulee esille ja ulos, ihan niin ku vaivihkaa - ja niitä ilmestyy vaikka minne. Sen huomaa vasta kun niitä ryhdyn siirtämään takaisin sisälle. Ja aina ihmettelen sitä määrää.

Tänään suurin homma on ollut sen vanhan liiteriosan purkaminen. Ai että osaa olla ilkeä homma! Ja vasta pieni osa on siitä purettu. No, huomenna, viimeistään sunnuntaina se on sitten poissa.
En tiedä oliko se sitten niin hauskaa kekkuloida katolla jonka tukiosista osa oli jo purettu.

Uusi rakennus on sisäkorkeudelta noin 25 cm matalampi kuin vanhan katon harja. Ilman että puran sen pois en saa uudelle katolle kattotuoleja. Sisä korkeus tulee olemaan 255 tai silleen.
Ja tähän väliin PS. Sen katon alla oli niin paljona tavaraa - vasta tänään onnistuin tyhjentämään sen - tyhjäksi.
Minne niitä sitten siirsin - siellä on mahoton kaaos :(
Silti melkoinen osa menee kaatopaikalle.

Huomenna on vain yksi projekti - sen pituus on 550 cm. Kaksi 2x5 vai oliko se nyt kuitenkin 2x4 lankkua yhteen. Liimat väliin ja nauloja niin että kasassa pysyy. Se tulee sitten kannattamaan kattotuolit. 3.6 m puoleensa, eli 7.2 m. Työhuoneen leveys on tuo 5.5 m.

Niin, ja säistä sen verran että edellinen yö meni nollille. Osassa tontilla maan rajassa se taisi mennä pakkasen puolelle. Etu pihalla 2 m korkeudessa se oli +0.2 astetta.
Säätiedotus lupasi +6, mutta kiitos sääasemani tietojen ja sen tulkintani huomasin että nyt mennään, ja lujasti kohti nolla lukemia - kuten mentiin.

PS. Tässä sivussa olen tehnyt muitakin töitä - enemmän mitä oletin ja odotin, se oli tuon phpBB keskusteluryhä (foorumi) ohjelman kanssa. Ehkä siksi kun kaikki on Suomeksi - enkä siten ymmärrä mitä mikäkin komento tarkoittaa - ja niiden ohjeet.
Lupasin saada sen kuntoon Sunnuntaisi - ei taida oikein onnistua - mutta kyllä se tulee toimimaan.
Ja, so what - se on yhdelle minun saiteistani jonne ajattelin tarvittavan sellaisen jutun.

Että silleen tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti